0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdi bu sözü ben söylesem kapıda alırlardı soluğu
Doğru. Fakat böyle yolların da artık fazla kalmadığı bir gerçek.Doğru. Aynı zamanda bizim yollarımız mükemmel olmadığından vibrasyon nedeniyle çok bağlantı sisteminin daha çabuk eskiyip sesler çıkartması olasıdır.Benim merak ettiğim şu, amerikada nasıl çıkacak? eğer orada da torsiyon çubuklu çıkarsa demektir ki bizim yollarımıza has bir uygulama değil. Avrupaya ihracat yapılanlarda da farklı uygulandığını da düşünmüyorum.
Ahmet bey fabrika bilgilerini ve tecrübelerini aktarıyor Tekin abi, nerde o gerçek? Sizin yaşadığınız bölgede öyle yollar olmayabilir ancak memleketin herköşesi bu tür yollarla dolu, kaldı ki patatese gerek yok, geçme taş dedikleri kaldırım taşı döşenmiş yollarda aynı tarla...
Neyse eksiğiyle , noksanıyla evlat evlattır bağrımıza basacaz artık hahahaaa
Özellikle Ahmet bey sakaryalı örneğin ana cadde olan Çark caddesinin bir sokak aşağısınıa indiğinizde ölümüne kaldırım taşı sokaklar Kaldı ki asfalt kısımlarda da yok telekom yok kanalizasyon yok dogalgaz... Sorsan asfalt...
Cukurdan kacmaktan dolayi bir gun biriyle tartisicam ama ne zaman?
Bizim buralar daha iyiymiş, sürat kesmek için yapılan kasisleri henüz kaldırdılar, .....Sürat'mi dedim!?
Sizin oralar gerçekten iyiydi abi bir kaç sene önce geldim en son gerçi ama
Wallahi şu güvenlik takıntım olmasa daciadan daha lüks bir araba almam şu çanakkalenin şantiye bozması yollarına da işte çoluk çocuk var. Toyota almayıp naaapçan.Ne çektik be şu yollardan.
Naapcaan be yavrum mecbuuur katlanican Yollarimiz gercekten bazen insani sogutuyor aracindan.
45.sayfadaki fotolar (beyaz corollar) kesin mi?