0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adamlarda ACT var bulasmayin:)
Dacia ya benzemis bu yeni körola. Verilmez o kadar para
ne zaman paylaşmış arabam.com sürekli bakarım ben otohaber ve autoshow dergilerinin sitesinede... allah allahhhhh. ben nası gözden kaçırdım böleee....... bugün göçmentürk toyotadan aradılar temmuzda gelir showroom aracımız dediler.. len bunları g...tü başı bir ayrı oynuyooo.. daha gecen haziran sonu gibi elimizde olur diyorlardı... bu arada 20 -25 yaşında küçücük kızlarla satış ekibi oluşturmuşlar ve araçların hiç birseyini bilmiyorlar... bir an önce düzgün bir ekip oluşturulmalı
tmm çıtırda bu kadar da çıtır olmamalı bence.. ve domates fidesi kadarlar.. insan bir şöle uzun boylu olmadı topuklu falan giyineck birilerini bulmalı bence.. diğer firmaların satış temsilcileri genelde paso öleler... yani en azından 1-2 tane atsalardı showrooma bunlar arada kaynardı... gerçekten buralarda olan arkadaşlar varsa showroom da bana hak verecektir... arabam.com un haberi iççin linkini verebilecek olan bir arkadaş var mı???
Serkan bey tam ben paylaşıcaktım önce davrandınız kutlarım arabam.com daki yorumlar gülünç ötesi biri demiş giymeye donunuz yok ama bu arabaya kötü diyorsunuz die cuk oturmuş
Burda da ACD var onlar buraya bulaşmasın
xenon olayı harbiden büyük gelişme inşallah Türkiyedeki üretimlerde de olur