0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdi Toyota internet sitesini gezerken Auris'te navigasyon özelliği yokken, Sakarya'da üretilen Verso'da navigasyon özelliği var yanlış anlamadıysam fiyat listesinde 1.6 Premium Navi diye bir seçenek var Verso2da. Yeni Corolla'da var mı acaba bu özellik. Bir de Versoda bu bahsedilen Navi navigasyonsa 2200 TL fiyat farkı var bu çok değil mi ??Bir de bir kaç bayiyi aradım Ankara'daki bazısı Temmuz diyor bazısı Ağustos diyor yeni corolla için. Herhalde net bir şey yok herkes tahminini söylüyor. Ne zaman çıkacığını bilsem ona göre şu anki aracımı satılık ilanına koyardım malum plazalar ölü fiyatı çekiyor arabalara.
Elde kalan araçların satılabilmesi için her bayi kendi stoğuna göre zaman veriyor, Temmuz - Ağustos - Eylül sonu gibi, Araç şu günlerde üretime başlıyor yada başlayacak, 2. yarı başı, yani Temmuz başında bayilerde olur.
Ahmet Güve bey size bir sorum olacak. Yeni Corolla.da arka süspansiyon sistemi auristeki gibi 1.33 ve 1.4 modellerde burulma kirişli 1.6 modellerde çift salıncak mı olacak bilginiz var mı acaba ?
Corollamın yumuşak süspansiyonunu özlüyordumcivicteki sert süpansiyona alışamadım bir türlü derken dün farkettimsüspansiyonlar yumuşamış yahu... ne olduki acaba, araba mı eskidi ne
Bende yumuşak sevmiyorum. Virajlarda bir türlü güven vermiyor Corolla. Özellikle Focus gibi bir araçtan sonra.
vakti geçiyor bile...ama satıpta ne alacağım...işte sorun burada..
Kemal abi çok basit yeni corolla
Corollanın tüm modelleri burulama kirişli.
otomatik yapacaksan böyle yapacaksın... corollalarda da böle otomatik olsa ne var!!!!!Toyota Prado