Gönderen Konu: 2013 Corolla  (Okunma sayısı 369457 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla
« Yanıtla #880 : Mayıs 28, 2013, 00:05:29 »
1.4 d , 1.33 ve 1.6 benznli :( gelecekmiş
Bu motorlardan sonra insan da bekleme şevki bırakmıyor ki toyota
Aslinda bu tablo sasirilacak bi tablo değil auris yeni motor gelmeyeceginin ışıklarını vermişti. 1.6 dizel beklentisi vardı oda 2014 kesin olarak sarkti yani :S
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #881 : Mayıs 28, 2013, 03:04:22 »
Toyota'nın makyajdan önce Türkiye'de motor değişimine gideceğini düşünmüyorum, makyaj da tahminen 2015 veya 2016 senesinde olur.

Ve tabi bence.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #882 : Mayıs 28, 2013, 04:35:46 »
Bencede 1.6d hayalleri makyajli kasaya kaldi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #883 : Mayıs 28, 2013, 10:02:42 »
Timuçin abi senin kadar bekleyeni yok Corollanin :)

abim arabayı değişecem sattım aracımı da... eee cıksında diğer alternatife kaymadan görelim dimi:))) yoksa alacam yeni leon dizel,verso yada corolla:))) bu 3 ü arasında kaldım son dakika golü olmazsa:))))arabasız kalmak istemiyorum haziranın sonunda alacak arkadaş benim aracı
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #884 : Mayıs 28, 2013, 10:11:29 »
abim arabayı değişecem sattım aracımı da... eee cıksında diğer alternatife kaymadan görelim dimi:))) yoksa alacam yeni leon dizel,verso yada corolla:))) bu 3 ü arasında kaldım son dakika golü olmazsa:))))arabasız kalmak istemiyorum haziranın sonunda alacak arkadaş benim aracı
Sende şuanda ne var abi? profilinde corolla yazıyor ama kaç model yani?
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #885 : Mayıs 28, 2013, 10:16:05 »
Duruma bak diğer markalar, 1.6 dizel 90-105-110-130bg vs. çeşit çeşit üretiyorlar adamlar 3.6-3.7 litre tüketim değerlerine indiler biz hala 1.6 d 2015 de çıkar belki diye bekliyoruz harbiden gülünecek halimiz var (Bari 1.6 benznli hibrit gönderseler, oda yok )
benzinli motorda da durum pek farklı değil. :(
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #886 : Mayıs 28, 2013, 10:19:17 »
Yeni Corolla'nın bayilere gelişi temmuz sonunu bulacakmış diye duydum. (Bir bayinin satış müdüründen)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 69000
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #887 : Mayıs 28, 2013, 10:27:46 »
Duruma bak diğer markalar, 1.6 dizel 90-105-110-130bg vs. çeşit çeşit üretiyorlar adamlar 3.6-3.7 litre tüketim değerlerine indiler biz hala 1.6 d 2015 de çıkar belki diye bekliyoruz harbiden gülünecek halimiz var (Bari 1.6 benznli hibrit gönderseler, oda yok )
+1
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #888 : Mayıs 28, 2013, 10:52:26 »
1.6 benzin hybrid entegere motor yok ne yazıkki 1.8 priusda kullanılan birde yaris hybridde 1.5 benzinli motor kullanılıyor. Tabi 1.6 dizel artık biran önce gelmeli yepyeni c sedan ve c hb piyasaya sürüyorsun ama yeni motor yok enazından 1.6 dizel bu yeni c kasalarda gelmesi gerekirdi toyota ne yapmaya calışıyor anlamış değilim  :wacko:
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #889 : Mayıs 28, 2013, 11:12:10 »
Yeni corolla da acaba multidrive s şanzıman olacak mı?Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
http://www.kirmizimavi.org/forum/index.php  --- Mavi Ateş --- Kardemir Karabükspor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 16000
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #890 : Mayıs 28, 2013, 11:16:36 »
1.6 benzin hybrid entegere motor yok ne yazıkki 1.8 priusda kullanılan birde yaris hybridde 1.5 benzinli motor kullanılıyor. Tabi 1.6 dizel artık biran önce gelmeli yepyeni c sedan ve c hb piyasaya sürüyorsun ama yeni motor yok enazından 1.6 dizel bu yeni c kasalarda gelmesi gerekirdi toyota ne yapmaya calışıyor anlamış değilim  :wacko:
Zaten biz hep bunlari konuşuyoruz 1.6 yok şu yok bu yok , yok oğlu yok millet adaptif hiz kontrol vs. Sistemlerini kullaniyor biz dizelde ccontrol hala yok diyoruz . Tamam Toyotalarda sorun yok ama kabul edelimözellikte yok .
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #891 : Mayıs 28, 2013, 11:30:22 »
Yeni corolla da acaba multidrive s şanzıman olacak mı?Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Büyük ihtimalle, benzinli 1.6 CVT yine olacaktır.

Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #892 : Mayıs 28, 2013, 11:36:52 »

Evet
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #893 : Mayıs 28, 2013, 11:38:12 »
1,4 dizel satmakda sıkıntı yok demek ki satış hedefleri tutuyorki adamalr uğraşmıyorlar 1,6 dizelle bundan başka bir mana çıkaramıyorum ben...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #894 : Mayıs 28, 2013, 11:59:58 »
1,4 dizel satmakda sıkıntı yok demek ki satış hedefleri tutuyorki adamalr uğraşmıyorlar 1,6 dizelle bundan başka bir mana çıkaramıyorum ben...

Forumumuzda yapılan muhalefet dışında, genel olarak 1.4 D-4D motoru tercih edenlerin, güçte ve torkta ülkemiz şartlarında sıkıntı yaşamaması, dolayısiyle markamızın satışında herhangi bir düşüş yaşamaması, neden bu motora devam edildiğinin en büyük göstergesi olduğunu düşünüyorum.

1.4 D-4D nin en büyük silahı, dünyanın en sessiz diesel motor olduğu ve 1.6 motora göre çok daha ucuz olması.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #895 : Mayıs 28, 2013, 13:30:47 »
bende benzinli düz vites corolla var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #896 : Mayıs 28, 2013, 13:34:17 »
bana burada yeni açılan (alanya bayii) haziran sonuna gelmiş olur yeni corolla dedi....ama buradan almam kuruş indirmedi verso için konuştum...yaklaşım hoş değildi..adana 2500tl inmiştii büyük ihtimal adana yada antalyadan alırım gibime geliyor yeniden toyota (corolla yada verso)alırsam... yoksa yeni seat leon dizel full alacam

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #897 : Mayıs 28, 2013, 14:51:11 »
Toyotanın en çok ihmal ettiği şey bence insanların ihtiyaç duyduğu değişiklik isteği. Çok garipsenecek bir durum yok. Artık inanılmaz bir tüketim toplumu olduk. Eskisi gibi değil artık herşey çok hızlı değişiyor. Toyota bunu pek göz önününde tutmuyor. Hala modeller 6-7 yıldan önce yenilenmiyor. Yenilense de motorları değiştirmiyor. Şanzımanı değiştirmiyor vs.
Aslında gerçekten 1.4D4d motor çok özellikli bir motor. Her ne kadar bazı arkadaşlar yakıt ekonomisi olarak geride kaldığını beyan etseler de (onda da haklılar fabrika verileri o şekilde gözüküyor) pratikte hala birçok yüksek hacimli dizel motordan daha az yakıyor. Torku ve gücü yine kağıt üstünde daha zayıf görünse de kullanıcısı üzmüyor.
Yenilik olayında reklam amaçlı da olsa biraz daha önem verse daha iyi olur diye düşünüyorum Toyota için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #898 : Mayıs 28, 2013, 16:14:18 »
Toyotanın en çok ihmal ettiği şey bence insanların ihtiyaç duyduğu değişiklik isteği. Çok garipsenecek bir durum yok. Artık inanılmaz bir tüketim toplumu olduk. Eskisi gibi değil artık herşey çok hızlı değişiyor. Toyota bunu pek göz önününde tutmuyor. Hala modeller 6-7 yıldan önce yenilenmiyor. Yenilense de motorları değiştirmiyor. Şanzımanı değiştirmiyor vs.
Aslında gerçekten 1.4D4d motor çok özellikli bir motor. Her ne kadar bazı arkadaşlar yakıt ekonomisi olarak geride kaldığını beyan etseler de (onda da haklılar fabrika verileri o şekilde gözüküyor) pratikte hala birçok yüksek hacimli dizel motordan daha az yakıyor. Torku ve gücü yine kağıt üstünde daha zayıf görünse de kullanıcısı üzmüyor.
Yenilik olayında reklam amaçlı da olsa biraz daha önem verse daha iyi olur diye düşünüyorum Toyota için.

aslında toyotada gerçekten çok şekil ciks araçlar mevcut ama Türkiyeye getirilmiyor bu araçlar. o da distrübütör kaynaklı.. mesela Toyota face ye bişey yazsanız cvp hemen kopyala yapıştır bi cümle. gelecekteki çalışmalarımıza referans bıdı bıdı bıdı....gelecekte çalışma falan yok hep aynı.distribütörün kafası değişmeli. gazateciler tanıtımlarda söylemeli nedn bi avalon gelmiyor yada venza diyebilmeli ha büyük motorsa 1.6 olarak getirin demezse elin japonu ne bilsi nbenim ülkem ne istiyor. adam burdaki distribütöre göre yolluyo bakıyo satışta iyi parada kazanıyo demekki bi sıkıntı yok diyordur.. motor konusunda ise bence 1.4 dizel yeterli ya herkes 1.6 istiyor da bende şunu diyorum. meğersem ne kadar çok pilotumuz varmışda haberimiz yokmuş. 1-2sn 100km hıza geç ulaşsanız ne kaybedersiniz ki???herkeste bi tork hız çılgınlığı var.. daha önce de yazmıştım ben 6-7 yıldır 2 yada 3 kere denedim aracın basmasını onda da gözüm korktu ... heralde benim aracın öotoru çoğunuzun tabiriyle hala açılmamış olma ihtimali yüksek.. 90km/H hızın gözünü seveyim diyenlerdeniz fazlasına gerek yok:)))

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #899 : Mayıs 28, 2013, 16:18:47 »
Şimdi Toyota internet sitesini gezerken Auris'te navigasyon özelliği yokken, Sakarya'da üretilen Verso'da navigasyon özelliği var yanlış anlamadıysam fiyat listesinde 1.6 Premium Navi diye bir seçenek var Verso2da. Yeni Corolla'da var mı acaba bu özellik. Bir de Versoda bu bahsedilen Navi navigasyonsa 2200 TL fiyat farkı var bu çok değil mi ??

Bir de bir kaç bayiyi aradım Ankara'daki bazısı Temmuz diyor bazısı Ağustos diyor yeni corolla için. Herhalde net bir şey yok herkes tahminini söylüyor. Ne zaman çıkacığını bilsem ona göre şu anki aracımı satılık ilanına koyardım malum plazalar ölü fiyatı çekiyor arabalara.