0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.4 d , 1.33 ve 1.6 benznli gelecekmişBu motorlardan sonra insan da bekleme şevki bırakmıyor ki toyota
Timuçin abi senin kadar bekleyeni yok Corollanin
abim arabayı değişecem sattım aracımı da... eee cıksında diğer alternatife kaymadan görelim dimi:))) yoksa alacam yeni leon dizel,verso yada corolla:))) bu 3 ü arasında kaldım son dakika golü olmazsa:))))arabasız kalmak istemiyorum haziranın sonunda alacak arkadaş benim aracı
Duruma bak diğer markalar, 1.6 dizel 90-105-110-130bg vs. çeşit çeşit üretiyorlar adamlar 3.6-3.7 litre tüketim değerlerine indiler biz hala 1.6 d 2015 de çıkar belki diye bekliyoruz harbiden gülünecek halimiz var (Bari 1.6 benznli hibrit gönderseler, oda yok ) benzinli motorda da durum pek farklı değil.
1.6 benzin hybrid entegere motor yok ne yazıkki 1.8 priusda kullanılan birde yaris hybridde 1.5 benzinli motor kullanılıyor. Tabi 1.6 dizel artık biran önce gelmeli yepyeni c sedan ve c hb piyasaya sürüyorsun ama yeni motor yok enazından 1.6 dizel bu yeni c kasalarda gelmesi gerekirdi toyota ne yapmaya calışıyor anlamış değilim
Yeni corolla da acaba multidrive s şanzıman olacak mı?Bilgisi olan var mı arkadaşlar?
1,4 dizel satmakda sıkıntı yok demek ki satış hedefleri tutuyorki adamalr uğraşmıyorlar 1,6 dizelle bundan başka bir mana çıkaramıyorum ben...
Toyotanın en çok ihmal ettiği şey bence insanların ihtiyaç duyduğu değişiklik isteği. Çok garipsenecek bir durum yok. Artık inanılmaz bir tüketim toplumu olduk. Eskisi gibi değil artık herşey çok hızlı değişiyor. Toyota bunu pek göz önününde tutmuyor. Hala modeller 6-7 yıldan önce yenilenmiyor. Yenilense de motorları değiştirmiyor. Şanzımanı değiştirmiyor vs.Aslında gerçekten 1.4D4d motor çok özellikli bir motor. Her ne kadar bazı arkadaşlar yakıt ekonomisi olarak geride kaldığını beyan etseler de (onda da haklılar fabrika verileri o şekilde gözüküyor) pratikte hala birçok yüksek hacimli dizel motordan daha az yakıyor. Torku ve gücü yine kağıt üstünde daha zayıf görünse de kullanıcısı üzmüyor.Yenilik olayında reklam amaçlı da olsa biraz daha önem verse daha iyi olur diye düşünüyorum Toyota için.