0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayrıca beyler bu sayfada paylaşılan fotoların ön tamponda sensör var farketmişinizdir.. kendini park etme özelliği için olabilir mi acaba
iç dizayn hakkında bir bilgi var mı? mesela auris'in iç dizaynı gibi kötü mü cins görünümlü ızgaralar veya ince ve oldukça dik olan o kötü göğüs corolla'da da var mı? keşke biraz da olsa içi avalon'a benzese Bu arada toyota'ya bmw 1.6 dizel motoru (hoş bmw'nin de bu motoru psa grubudan aldığı söyleniyor ya) ne zaman koyulacakmış???
1.6 dizel bmw psa dan değil.. kendi ürettiği bir motor.. 1.6 dizeller seneye nasipse.. Ahmet bey showroom lara gerekli olacak araclar üretildi mi acaba??? yetiştirecek misiniz haziran bitmeden yada yapıldı bitti mi???
Showroom araçlarıda seri üretim ile başlayacak.Yani Haziranın 3'ü1,6 Dizel konusuda yine canlanmış.Corollada 1,6 dizel gözükmüyor.
EvetÜretim planları geldi. 3 Haziranda 20 Corolla üretilecek 4 tanesi Türkiye gözüküyor 4 üde 1.4 dizel.
Canlandırmada da haklıyız hemen hemen bütün markaların 1.6 d var Peki yeni corolla kaç kg olacak eskisi den 70-80 kg daha agir olacagi kesin gibi bu durumda 1.6d daha iyi olmaz mi?
Artık bütün araçlarda hafifletmeye gidiliyor. aurisde de öyle oldu corollada 50 kg fln hafiflicektir die düşünüyorum. Sadece toyota değil diğer markalarda da durum böyle renault peugeot fln.
Lansman araçları olsa gerek o 4 araç.Önümüzdeki süreçteki üretim planları belli mi? Ben açıkçası biraz korkuyorum. Haziranda lansmanı yapılacak, Temmuz'da piyasaya çıkacak olan bir aracın tek üretim yerindeki planlama 3 Haziranda 20 araç ise sanki piyasaya sürüş sonrası tedarik sıkıntısı olacakmış gibi geliyor bana. Fabrikanın maksimum üretim kapasitesi nedir?Birde 20 araçtan kaçı M/M acaba?
Bu rampup dönemi 4 ünde 240 Corolla var.
Yeni Corolla Kanadada üretilecek.Ama torpido ve ön tamponda farklılıklar var.Tampondaki farklılık ülke kanunları ile alakalı diye biliyorum.
Ahmet bey rampup nedir?? artarak mı devam edecek yani üretim??? bir de cam tavan var mı auris ve versodaki gibi???
1.6 dizel bmw motoru için 2014 söylentileri çok fazla; acaba öyle mi? öyle ise 2014 yılının hangi yarısında??? eğer bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...
Nasıl kanada da üretilecek Ahmet abi Türkiye'de üretilmicek mi zaten?
Sanirim Avrupa icin Turkiyede, Asya icin Taylandta, Amerika icin Kanada'da uretim yapilacak. Belki daha baska yerlerde vardir benim aklima gelenler bunlar.