0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni corollada 1,8 motor seçeneği olacak mı? Bu kona bir gelişme var mı?
Ağustos falan derken yıl sonunu bulacak galiba, belkide o nedenle 2014 Corolla deniyor!?Bu torpido Auris versiyonları ile aynı mı? sağ ve sol havalandırma ızgaraları daha derin ve klima tuşları farklı mı?
toyotausa facebook sayfası
Tam paylaşıyordum Selçuk abi .
Bu otomobili bir yerde görmüştüm, bu çıkacak olan Corolla değil.
Mustafacım senden önce davranmışım kusura bakma:) Başka resim bulabilirsen onlarıda sen paylaş.
Ne demek abi Adamlar resim paylaşmıyorlar ki. Mercedes , S serisini bile bu kadar saklamadı
Ama onlar lansmanı yaptılar. Corollanin lansman tarihi 6-7-8 haziran ve hemen de satışa sunulmaz. Biz birazda sabırsızız
Daha üretimi başlamamış aracın lasmanını o tarihte yapmaları zor gibi.Şöyle bir şeyde var şuanda ellerindeki araçları tüketmeden yeniyi satışa sunmazlar.Bu sene model yılındaki değişiklikler baya etkiledi bu işleri.Eğer piyasaya sürerse eski kasayı indirimli vermek durumunda kalacak,hemde fiyatını belki bu kasanın düzeyinde tutmak durumunda kalacak.Yani şuan 52000 liraya verdiği 1.6 elegantı belki 47-48 civarına verecek yeni kasa çıkarsa yeni kasanın elegant düzeyide 55 civarında olursa aralarında 7-8000 lira fark olur ve satışı baya etkiler.
öncelikle ellerinde araç kalsada satış yapılır... bknz yeni aurisse... antalyada her iki aracta showroomda satıştaydı.. yeniye oranla eski auris indirimliydi tek fark o.... dün alanya da yeni açılan toyota göçmentürk bayiinde görüştüm satış elemanı 6 sınd atanıtımın olacağını söyledi.haziran ayı sonuna kadar en gec temmuzun ilk haftasında ellerinde olacağını yeni corollanın söyledi... sizi hemen haberdar edecez dediler. tlf alındı.. ayrıca adana onatçaylada görüşmüştüm onlarda ayın 6 sında tanıtımın olacağını haziran sonu gibi ellerinde aracınolmasını beklediklerini söylemişti.. hatta onatça da cumaali beyle konuşmuştuk.. alanya da aynısını söyledi.. ha bunlara itibar olmazsa otorite programında toyota eu müdürü 6 haziranda tanıtımın olacağını halit bolkanla yaptığı röpörtajda belirtmişti... 4-5 hafta öncesinin programıydı yanılmıyorsam isteyen izlesin:)
Ahmet bey, aramızda kalmak şartıyla, Auris direksiyon üzerindeki tuşlar ışıklı mı?.. diye korkarak sorayım.
Tekin abi aynen Corolla yazıyordu .Ne demek abi Adamlar resim paylaşmıyorlar ki. Mercedes , S serisini bile bu kadar saklamadı
abisi nerden buluyon bu fotoları böle netin kurdu olmuşsun anlaşılan... alkışşşş