0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nerde bizim sunroof
Major degisiklik soz konusu ise sunroof kesinlikle olmali en azindan parayla verse yine eyvallah diyecez .. hayir yani sirf bu yuzden honda alan adam taniyorum
Güzel paylaşım.Paylaşanlara teşekürlerimizi sunarız.,.
Bir de bilenlere sormak istediğim iç mekan Auris gibi mi? Nasipse almayı düşünüyorum Otomatik Benzinli fiyatları ne kadar olur?Bilenler cevaplarsa sevinirim.Saygılar
Resmi bir iç mekan resmi yok ancak auris ile büyük benzerlik taşıyacak ama birebir aynısı değil. Otomatik benzilinin en fulu aurisin fiyatlarına bakıcak olursak en az 60 bin tl olur. dizelde 65bin tl dayanır.
Anladım teşekkürler. Bu kasayla arasında fiyat farkı olmayacak demek ki çok fazla ama yerli bir araç için de fiyat çok sanki 56-57 arasında hazırlamıştım kendimi.
Otomatik benzilinin en fulu aurisin fiyatlarına bakıcak olursak en az 60 bin tl olur. dizelde 65bin tl dayanır.
Ben güzel şeyler bekliyorum ama taktım şu sunroof olayına :)Fiyat bencede 50 000 baz fiyattan başlar ve en full ise 60 000 olur sanırım. Aracı alıp avanı kesitirip sunroof taktıracak çılgın çıkar mı acaba?
Sonunu düşünen kahraman olamazmış. Neden olmasın.Birde son gelen bilgiye göre yeni Corolla dogu avrupa ve Rusyaya satılacakmış.Batı avrupada ise Avensis olacakmış.Toyota nerede ise aynı sınıf olan 2 aracını birbiri ile rekabet etmesini istemiyor.
Sağ ve sol havalandırma ızgaraları bir değişik görünüyor, kare de değil yuvarlakta değil gibi..
Abi kim ne derse desin bu corolla yine tutar tutacakda zaten. sen otomatik bekliyorsunda dizelde olmayacak galiba 1.4 d4d devam edicek yarı otomatik m/m olur. benzinlide cvt koyarlar. Dizel düşünmüyormuydun abi sen?
ben dizel otomatik istiyorum abim... ama Toyota mm otomatik yaparsa almayı düşünmüyorum. sorun oluyormuş yolda kalma falan oluyormuş:( hafta sonu adanadaydım kardeşimin aracını kullandım. dizel opel astra 2013..dizel ne güzel gidiyon gidiyon yakııt bitmiyor:)))) ah Corolla yapsanda tam otomatik alsak olmamı yaaa.. zorla vw ye kaçırmak istiyo Toyota bizi