0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben dizel otomatik istiyorum abim... ama Toyota mm otomatik yaparsa almayı düşünmüyorum. sorun oluyormuş yolda kalma falan oluyormuş:( hafta sonu adanadaydım kardeşimin aracını kullandım. dizel opel astra 2013..dizel ne güzel gidiyon gidiyon yakııt bitmiyor:)))) ah Corolla yapsanda tam otomatik alsak olmamı yaaa.. zorla vw ye kaçırmak istiyo Toyota bizi
Bir arkadaşım VW Golf aldı.Kendiside benim gibi otomstik delisi ama DSGden korktugu için manuel aldı.Dedigine göre manuellerde garanti extra alınabiliyormuş ama DSGlerde alınamıyormuş böyle birşeyden bilgisi olan varmı?Eger varsa VWnin malına güvenmediginin ispatı degilmidir? Çok garipsedim ve hiç inanasım gelmedi.
ฺBoyle birsey varsa DGS'ye kesinlikle guven olmaz demektir.
Düz ile Dsg arasında 7bin tl farkı ödeyeceğim bana estra garantiyi estra para ödeyeceğim halde vermeyecek. Ya bana vos vos demeyin abi yine birileri çıkacak bu konu karışacak.
Sanki kavram karmaşası oluşmuş gibi,Bir kavrama, hem Viskoz hemde DSG nasıl olabilir.İkiside farklı kavrama teknolojileridir. Dual Shift Gearbox, 2 debriyaj balatasından oluşur ve kuru sistemdir, Viskoz, çok plakalı disklerden oluşur ve ıslaktır.Vw satış personeli, insanlara bu şekilde bilgi veriyorlarsa, geçmişte oluşan arızaları hallettik şimdi yeni nesil ıslak şanzımanımız var diye geçiştirmekteler.Eğer (ben duymadım) DSG için garanti kısıtlaması varsa, kendisi için herşeyini feda eden müşterilerine değer vermediğini gösterir.Diğer taraftan DSG'nin MMT/MM den daha sorunlu olacağına ihtimal vermiyorum.
Dual Shift Gearbox, 2 debriyaj balatasından oluşur ve kuru sistemdir, Viskoz, çok plakalı disklerden oluşur ve ıslaktır.
Diğer taraftan DSG'nin MMT/MM den daha sorunlu olacağına ihtimal vermiyorum.
Gökhan bey,Bizim MMT 5 ileri ile M/M 6 ileri arasındaki fark, vites geçiş sürelerinin daha üst devirlerde ve daha hızlı gerçekleştirilmesiyle titreşimlerin ve çökmenin yok edilmesiydi.Vw'de de aynı uygulamanın yapıldığını düşünüyorum, yukarda anlattığım gibi bir kavrama hem ıslak (Viskoz) hemde DSG olamaz.Onlar Viskoz kavrama uygulayıp bunada Islak DSG diye isim veriyorlarsa, buna bir şey diyemem.Oluşan sorunlar vites sayısı ile değil, kavramayla ilgilidir.
Konu geri özüne döner mi? Ben döndüreyim mi?
Hazirandan sonra satışına başlanacak mı? Bilgisi olan var mı bu durum ile ilgili?
Yeni Corolla'nın satışına 1 Temmuzdan itibaren başlanacağını düşünüyorum.
Haziran ilk haftasında tanıtımı yapılırsa, 2. veya 3. haftası bayilere dağıtıma başlanır.
Ara ara plazanın arka garaj girişinin oralarda geziyorum belki gelirde görürüm diye ama henüz göremedim.Daha önce aurisi o şekilde görmüştüm şans eseri belki bu da denk gelir diyorum ama