0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Auris'e benzemediği iyi olmuş
Raci bey, elinize sağlık, bu yeni kasanın bariz bir şekilde başka hiç bir markanın hiç bir modeline benzediğini düşünmüyorum, şu linkten de daha sakince, sabit bir şekilde bakış yapılabilir.http://humster3d.com/2013/05/15/toyota-corolla-sedan-2014/
yok artık daha olmamış diyen çıkmaz.. vw ciler hariç onlar sürekli savunmadalar ya o bakımdan. bak hemen şöle derler. jetta daha süper. parayı verdim 4 ay bekledim ama jetta beklenir:))) parayı vermesen beklemez alırdın da verince mecbur şimdi sana jetta süper geliyo 1 seneye kalmaz servisten şikayet ondan şikayet bundan şikayet başlar dicen... valla bence corolla süper olmuş... verso dan vaz geçtim gibi. otomatik corolla forever. allahtan arabayı da sattık sayılır %99... bir ay sonra alacaklar bende arabasız kalmamış olurum
Gösterge panosu, ortada büyük yuvarlak ve iki yanında %25 daha küçük yuvarlaklar şeklinde olabilir.
Nerde bizim sunroof
Güzel paylaşım.Paylaşanlara teşekürlerimizi sunarız.,.
Tekin abi farlar sanki polioptik değil. senin paylaştığın fotografda "kırmızı renkde" vardı.
Abi aurisdeki gibi değilmi bu gösterge. Yine baz donanımda ve orta donanımda bu şekilde olur donanıma göre farklılık göstericek bence.
Auriste 2 farklı gösterge grubu mu var? Tam incelemedim..