0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaş bende bunu anlamıyorum işte yariste olan corollada yok iyimi?
Yeni cikacak corollada dahi hybrid olsa birakin 5-6 yıl sonraki corollayi ülkemizde vergi sistemi değişmeden en önemlisi halkin hybrid konusunda bilgi sahibi olmadan Türkiyede satılması zor getirmezler bile. Auris hybrid anca videolardan izliyoruz işte
Selçuk 2012 aurislerde vardı hybrid.. ben bakırcılarda aralık yada ocak ta gezmeye gittiğimde orda vardı.. hatta 68bin tl ye bırakırız demişlerdi bana.. zannedersem arada bir paralel ithalatla göstermelik getiriyorlar.. tekrar gidip sorduğumda nerede o araç dediğimde satıldı demişlerdi... istenirse getiriliyor kanımca
2. el mi??? bana sıfır demişlerdi. içine falan bindik baktık hiç 2 .el demediler.... vaaayyyyy öle ise bakırcılardan uzak mı dursak ne
Anladım hatta bitane toyota bayisi simdi hatırlamıyorum sahibindene auris hybrid koymuştu belkide o araçtır.
Bugün tekrar birlikte çalıştıgımız bir japon koprdinatör ile konuştum.Corollanın hibriti olmayacak.
Eninde sonunda bütün markaların bütün modelleri Hybrid olacaklardır.Japon koordinatörün söylediği belki önümüzdeki 5 yıl içindir.
.....Amerika ve Uzakdogu modellerinde mutlaka Hybrid olacaktir.
Yeni Auriste kullanılan torpido uzakdoğuda satılan Avalon'da şu şekilde uygulanmış..
Tekin bey çok merak ettim ancak sitede zararlı yazılım var uyarısı çıkıyor; alternatif bir link varsa koyabilir misiniz?
http://www.toyota.com/avalon/#
teşekkürler Tekin bey. yeni corolla bu araçtan az bir şey esinlense bile gerçekten güzel olur. Fakat yeni auris'te de kullanılan orta konsoldaki ızgaralar gerçekten kötü görünüyor; bari corolla'da kullanmasalar
Benim içini gören bir yetkili arkadaşım aurisinkine benziyor ama tıpatıp aynı değil demişti
nasılmış yani??? o iğrenç havalandrmalar var mıymış mesela yoksa yok mu??cam tavan falan olcakmıymış??