0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet üretim bugün itibarı ile durdu.Seri üretime geçildiginde sorun çıkmaması için ekipmanların bakımı yapılıyor.Ama ben yine fabrikadayım. 1.5 hafta böyle olacak. Sonra yine üretim başlayacak.Fotograf işini burada yayınlayacak son kişi benim kusuruma bakmayın.Sonuçta proje dönemi devam ediyor ve bu bilgiler şuanlık şirket sırrı. Yayınlamakta suç oluyor.
Abi peki tanıtılmadan önce şirket tarafından herhangi bir fotograf paylaşılmayacak mı iç tasarım dış tasarım olarak ? tanıtılmasınada 1 ay kaldı zaten 6-7-8 haziran olması lazım tabi sen daha iyi biliyorsun süreçleri.
Selçuk-sanO dediklerin üst yönetim ve pazarlama grubunun kararları. Hiç bilgim yok.Ben üretim grubundayım bana üret derler üretirim.Şuana kadarda 100 civarında araç üretildi. Çarpışma testleri vb işlemler tamamlandı diye biliyorum.Ancak modelin bu kadar çok saklanmasına bende şaşırmıyor değilim çogu model 1-1,5 yıl önce yeni model tanıtımı yapıyor. Ama bizimkiler sanki hiç yeni model üretilmeyecekmiş gibi davranıyor. Belkide satış stratejisidir. Model daha satışları başlamadan göz aşınalıgının engellenmesi için olabilir. Sonuçta mevcut Corolladan çok farklı bir model.
Bilgiler için sağol abi. selçuk-san nedir anlayamadım.
Tekin abi şuanki corolla ya 3 yıldır biniyorsam severek furia nin sıkılmadan 10 yıl gideri var gönlümde
Bugün tekrar birlikte çalıştıgımız bir japon koordinatör ile konuştum.Corollanın hibriti olmayacak.
Modeller zaten indirime girdi, demekki 2013 kesin, belki Mayıs sonunda biraz daha indirim gelir.
Eninde sonunda bütün markaların bütün modelleri Hybrid olacaklardır.Japon koordinatörün söylediği belki önümüzdeki 5 yıl içindir.