0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bmw nin 1.6 dizeli var da corollaya gelmeyecekse ne anladık bu işten. yeni kasa da ihtişamlı babayiğit bişeye benziyor kim bilir kaç kilo olacak 1.4 le nereye kadar, 1.3 astraya benzer.
yine torkunu yükseltecez diye ugraşırlar bu seferde yağı içer
akıllanmışlardır artık
pek akıllanmıa benzemiyorlar baksana 1 tane 1.6 dizel yapıp göndermekten acizler nerede o eski öncü toyota teknolojisi
Levent abi, toyotayı savunmak adına söylemiyorum, bu tür şeyler her markada var yağ yakması da var 4 vitesli otomatiği olanı da var cc si olmayanı da var, fare gireni de var cam düğmelerine bişey demiyorum böyle düşünürseniz aracınızdan soğursunuz size zevk vermez hale gelir tabi henüz soğumadıysanız
Bence Toyota için 1.6 dizel motor yapmak çokta zor degil.O işte farklı bir neden olabilir.Farazi konuşuyorum;Milliyetçi Almanlara bak bizde Alman motoru kullanıyoruz gibi.Bu ticaret işi çok karışık Japonların işine akıl sır ermez.
Düşük hacimli turbo motorda yapmak zor değil toyota için sonuçda milyar dolarlık projelere imza atabilirler ancak neden 1.6 dizel ve avrupalılar gibi düşük torbolar piyasaya sürmediler anlamış değilim.
Pek takip etmiyorum ama yüksek basınçta çalışan motorlarda sıkıntı olma ihtimalinden bahsediliyor.VW de böyle bir durum varmı bilgi olan varsa paylaşım bekleriz.
PEk takip etmiyorum ama yüksek basınçta çalışan motorlarda sıkıntı olma ihtimalinden bahsediliyor.VW de böyle bir durum varmı bilgi olan varsa paylaşım bekleriz.
Kepazeliğe bak Yeni Corolla nın seri üretimine 20-25 gün kaldı diyorlar arabanın daha elle tutulur gözle görülür bir fotografı bile yok sanki devlet sırrı ne yani bir iki ay kala fotolarını yayınlarlarsa hemen bir ayda diger markalar taklit edip üretimemi geçecek peh
Neden olmasın, bilmiyorum duydunuz mu ama Hyundai i30 nasıl Auristen çalındıysa Corollanında başına aynı şey gelebilir. Hatta fabrikada çalışan bir abimizden duyduğum kadarı ile şuanda üretilecek olan Corolla dahi aslında tasarlanan yeni Corolla değilmiş. Yine bir çalma çırpma olayından sonra (Elentra) revize edilmiş yeni tasarımmış.
Yanlış bilgi.Yaklaşık 1.5 yıl önce araba son halini alıyor.Sonra olursa çok küçük degişiklikler oluyor. Milyon dolar vererek yaptırdogın kalıpları degiştirmek tekrar bu kalıplar ile denemi üretimi yapmak deneme sonrası etkilenen parçalar oldugunu görerek onlardada degişiklik yapmak düşünmesi bile beni ürkütüyor çok zor işler.Seri üretim yapılan bir araç 1.5 yıl önce hazırdır sadece küçük problemler ile ugraşılır ama tasarım ve donanımla ugraşılmaz.