0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Önceki haberlere göre, şu sıralar deneme üretiminde olmaları gerekiyor, 2013 2. yarı lafları dolandığına göre 1 Temmuz için dağıtıma hazırlanılabilir.Modeller zaten indirime girdi, demekki 2013 kesin, belki Mayıs sonunda biraz daha indirim gelir.
hasan bey 1.6 da olsa turbo devrine kadar hantal kalıyorlar. aslında d4d de kullanılan değişken geometrili turbo düşük devirde küçük turbo gibi (daha erken devreye girer diyim) üst devirlerde de büyük turbo gibi (daha uzun devir bandında basınç sağlayabilme) özelliği var.
arkadaşlar yine 1.6 lt ile gelmeyebilir.. kedinizi yormayın.. 1.4 e alışmak zorundayız gibi geliyor bana.. bmw nin zaten 1.6 dizeli yok.. oda o motoru psa grubundan alıyormuş.. yani bu şu anlama geliyor 2015 de çıkacak olan avensise gelen 2 lt motorlar bmw üretim olacak
BMWnin 1.6 dizeli PSAdan aldıgı yok kendisi üretiyor ve Avensis ile Versoya gelecek, Corollaya gelmeyecek.Corollanın seri üretimi ise Haziranın ilk haftası başlıyor.
Corollaya gelmeyecek derken abi corolla 1.6 dizel yüzü hiç göremeyecek mi? Peki Aurisin dizel durumu nedir?
Maalesef bunu bende duydum, sadece Verso ve Avensiste kullanılıcakmış ve otomatik vites seçeneği olmayacakmış. Auris ve Corolla 1.4 ile devam.
Tekin abi memnun olmak zor değil 1.4 d4d den ama neden 1.6 olmasın diyor işte insan fazla beygir göz mü çıkarır
işte toyota bunu yapmaz bence 1.4 e alıştırdı 1.6 size lüks deyip fiyatı artırabilir. yeni bir modelle zaten fiyat artar ama öyle daha fazla artar yada başka bişeylerden kısarlar yada 2 dizel motor seçeneği olur insanlar seçer
Toyota kayışı iyice sıyırdı kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar herhalde valla 1.6 dizel gelmezse toyota almam kesin vw geçerim toyotada ne vites nede motor yeyelpazesi kaldı iyice kısırlastı
kaynak gösterebilir misiniz http://www.haber3.com/bu-bmw-1-depoyla-1.350-km-gidiyor--haberi-1914369h.htmbmw nin kendi 1.6 lt lik motoru yok.. toyotaya satacağı 2 lt lik motor
Toyota fabrikası çalışanı olmam sizin için yeterlimi?