0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence gayet güzel olmuş çok satar 1,6 dizeli olursa.Ama birazdan çıkar arkası renault latitude ye benzemiş derlersede şaşırmam.demedi demeyin..Ama hoş vallahi eğer buysa..
yeni corolla bu ise bence şahane olmuş... otomatiği de olursa tam otomatik cvt yani dadından yinmezzz... versoyu bekliyorum ben aslında ama onda da otomatik olup olmayacağı belli değil.......... yine yeniiiii corolla alırım bende:))))))))))))))
mevcut corollada var zaten cvt, yeni corollada da olur mutlaka.
önde çift krom ızgara arka stoplarda beyaz kısım arkaya dogru uzuyor ve stopta beyaz kısımda ufak bır kanat çıkıntı yapmışlar çözemedım.torpıdonun orta alt gözunde gizlı dugme gozlerı var gt 86 dugmelerı gıbı çalışan arkadaşların yorumu sana soyleyım on taraf honda cıvıc hatback torpido bww 3,18 arkası reno fluronse dıyorlar aslında bu kasa yapılmayacaktı.accent blue ve elentra yuzunden yapılması düşünülen kasa ıptal ettıler yenı kasa tasrldılar buda bıraz toplama oldu.corolla bolgelere gore farklı dızayn edlıyor.
Bence gayet basarili
28 Aralık 2012 tarihinde Sakaryadaki fabrikadan bir arkadaşla yazışmıştık aşağıdaki şekilde yazmıştı yeni corolla için. Bu yazdıklarına göre bu resimler bu aracın aynı corolla olduğunu gösteriyor
Abi sizin oralarda durum nasıl bilmiyorum ama burada mevcut corollada CVT yok
Bizim burada makyajli kasada 1.6'da vvti 4oto. ve 5man. 1.8 ve 2.0'larda dual vvti ve 7 kademeli cvt-i mevcut. Yenisinde mutlaka cvt olur.
Bizde 1.8 ve 2.0 olmadığından CVT bulunmuyor Avensislerde 1.8 CVT var.