0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bütün yeni çıkan arabalar birbinie benziyor hiç sevmiyorum. Hyundai elantra yapmış accent blue yapmış ikiside aynı tip. toyota yapıo yeni auris aynı kia ceed gbi hep aynı tip.
naçizane fikrim sat kurtul
ümit bey tüm mesajlarınızda olumsuz bir hava seziyorum nedense
6 haziranda tanıtımı yapılacak yen corollanın... ali haydar bozkurt acıklamış...arabam com da yazıyor şuannnnn
bilindiği gibi yeni motorlar olacak...revize edilecek şuankiler.. buda fiyatlar artacak demektir bence:((((
Ümit Bey,Kendinizce haklı olabilirsiniz, araçlar ile ilgili sorunlar olabilir hatta çok kötüde olabilirler, siz de bunları eleştirebilirsiniz. Fakat burası Toyota'nın resmi web sitesi değil, buraya yazan insanlar sorunları için çözüm arıyorlar ve bu nedenle burada teknik konularda bilgi insanlara ulaşmaya çalışıyorlar. Siz beğenseniz de beğenmeseniz de biz arabalarımızı seviyor ve sorunlarını çözmek istiyor olabiliriz. Kemal Bey bu konuda çok fazla tepki alan ama bir şekilde varlığını kabul ettiğimiz bir üyemiz, kendisi tanıyan çok sayıda insan olduğu için hoşgörü ile karşılanıyor olabilir fakat sizin bu şekilde davranmanız hem benim tarafımdan hemde bazı üye arkadaşlarımız tarafından rahatsız edici bir davranış olarak kabul edilmektedir. Sorunuz varsa sorularınızı sorup, çözüm arayışında olabilirsiniz, karşılaştığınız bir sorunun çözümünü bizimle paylaşabilirsiniz ya da grup içi sohbetlerimize katılıp hatta etkinliklerimize katılarak birlikte olmanın keyfini yaşarsınız hiçbirini yapmayacaksanız bu şekilde de davranmanız kabul edilebilir değildir.Bilgilerinize.
Haklısınız, fakat firmaları buna yönelten yine tüketiciler, araçlar hızla satılıyor, hadi yine diğer markalarda iç tasarımda farklılıklar var, vw grubu, seat, skoda , vw, içleride aynı, farklı segmentte araçların. Eskisi gibi ürün çeşitliliği yok maalesef