Gönderen Konu: 2013 Corolla  (Okunma sayısı 369348 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla
« Yanıtla #300 : Ocak 11, 2013, 20:18:34 »
Bu ise gerçekten hoş olmamış :(
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #301 : Ocak 12, 2013, 22:10:04 »
arkadaşlar gördüğünüz versiyon zaten avrupa pazarı için değil japonya pazarı için.. orada gidiyo ama avrupada gitmyeceğini kendiside biliyor toyota nın....o yüzden sadece japonlar değil diğer ülkelerdeki üreticilerde avrupa asya amerika vb... pazazarlar için değiştirerek satarlar... şöyle düşünün corolla axio araç türkiyede satar mı??? tabi ki hayır.. gemiden indirmeden geri göndermeleri gerektiğini bilirler.. onun için bu model gelmeyeceği belli fazla söze hacet yok:)))))))))))))
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #302 : Ocak 28, 2013, 00:45:00 »
Bütün yeni çıkan arabalar birbinie benziyor hiç sevmiyorum. Hyundai elantra yapmış accent blue yapmış ikiside aynı tip. toyota yapıo yeni auris aynı kia ceed gbi  hep aynı tip.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #303 : Ocak 28, 2013, 01:52:25 »
Bütün yeni çıkan arabalar birbinie benziyor hiç sevmiyorum. Hyundai elantra yapmış accent blue yapmış ikiside aynı tip. toyota yapıo yeni auris aynı kia ceed gbi  hep aynı tip.
Haklısınız, fakat firmaları buna yönelten yine tüketiciler, araçlar hızla satılıyor, hadi yine diğer markalarda iç tasarımda farklılıklar var, vw grubu, seat, skoda , vw, içleride aynı, farklı segmentte araçların. Eskisi gibi ürün çeşitliliği yok maalesef
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #304 : Ocak 28, 2013, 01:56:25 »
Şekillerinin alt yapısının aynı tarzda olması biraz da maliyet açısından büyük bir külfetten kurtarıyor firmaları.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #305 : Ocak 28, 2013, 02:38:24 »
araçların birbirine benzemesi normal aslında hadi desek ki hiçbiryerde oılmayan ülkemiz piyasasında satılacak
bir araba yapalım desek kasa bulmakda biz bile zorlanırız...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • BOZKURT 68
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #306 : Ocak 28, 2013, 10:39:45 »
[attach=1] ARACIMIN JANTI OLMUŞMU OLMADIYSA NE MODEL BİR JAT UYAR RESİMLE BİLGİ ALIRSAM SEVİNİRİM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #307 : Ocak 28, 2013, 11:41:55 »
Salih abi 5 kollu  orijinal Corolla jantı var o jantlar çok harika oluyor .Hatta 2003-2004 sol Corollalar da da var 2005-2006 olanlar biraz daha farklı
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #308 : Ocak 28, 2013, 12:34:00 »
naçizane fikrim sat kurtul
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #309 : Ocak 28, 2013, 12:35:25 »

ümit bey tüm mesajlarınızda olumsuz bir hava seziyorum nedense  :wacko:
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #310 : Ocak 28, 2013, 12:37:36 »
ümit bey tüm mesajlarınızda olumsuz bir hava seziyorum nedense  :wacko:

maalesef acı gerçekler bunlar
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2012 VVT-I Corolla C.Extra (Beyaz)
  • Kan Grubu: B-
  • 3 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
1) 2000 Hyundai accent 1.3 lx  2) 1999 Opel vectra 2.0 cd  3) 2006 Honda civic 1.6 vtec  4) 2009 Honda civic 1.6 elegance  5) 2010 Toyota corolla 1.6 c.extra  6) 2012 Toyota corolla 1.6 c.extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #312 : Ocak 28, 2013, 13:41:37 »
sürpriz yapacaklar bize :) ama ben aurisin biraz büyüğü olacak diye düşünüyorum tip olarak..toyota çizgilerini sertleştirmeye başladı kızdı piyasaya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #313 : Ocak 28, 2013, 14:02:08 »
 6 haziranda  tanıtımı yapılacak yen corollanın... ali haydar bozkurt acıklamış...arabam com da yazıyor şuannnnn

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #314 : Ocak 28, 2013, 14:18:18 »
6 haziranda  tanıtımı yapılacak yen corollanın... ali haydar bozkurt acıklamış...arabam com da yazıyor şuannnnn
acaba fiyatlar şimdiki fiyatlara göre nasıl olur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #315 : Ocak 28, 2013, 14:31:57 »
bilindiği gibi yeni motorlar olacak...revize edilecek şuankiler.. buda fiyatlar artacak demektir bence:((((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #316 : Ocak 28, 2013, 14:37:04 »
bilindiği gibi yeni motorlar olacak...revize edilecek şuankiler.. buda fiyatlar artacak demektir bence:((((

makyaşlı kasa derken artı özellikler motorlar derken öle görünüyor maalesef ful benzinli manueli 55 lerden aşağıya vermezler o zaman galiba...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #317 : Ocak 28, 2013, 15:22:18 »

Ümit Bey,

Kendinizce haklı olabilirsiniz, araçlar ile ilgili sorunlar olabilir hatta çok kötüde olabilirler, siz de bunları eleştirebilirsiniz. Fakat burası Toyota'nın resmi web sitesi değil, buraya yazan insanlar sorunları için çözüm arıyorlar ve bu nedenle burada teknik konularda bilgi insanlara ulaşmaya çalışıyorlar. Siz beğenseniz de beğenmeseniz de biz arabalarımızı seviyor ve sorunlarını çözmek istiyor olabiliriz. Kemal Bey bu konuda çok fazla tepki alan ama bir şekilde varlığını kabul ettiğimiz bir üyemiz, kendisi tanıyan çok sayıda insan olduğu için hoşgörü ile karşılanıyor olabilir fakat sizin bu şekilde davranmanız hem benim tarafımdan hemde bazı üye arkadaşlarımız tarafından rahatsız edici bir davranış olarak kabul edilmektedir. Sorunuz varsa sorularınızı sorup, çözüm arayışında olabilirsiniz, karşılaştığınız bir sorunun çözümünü bizimle paylaşabilirsiniz ya da grup içi sohbetlerimize katılıp hatta etkinliklerimize katılarak birlikte olmanın keyfini yaşarsınız hiçbirini yapmayacaksanız bu şekilde de davranmanız kabul edilebilir değildir.

Bilgilerinize.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #318 : Ocak 28, 2013, 18:09:03 »
Ümit Bey,

Kendinizce haklı olabilirsiniz, araçlar ile ilgili sorunlar olabilir hatta çok kötüde olabilirler, siz de bunları eleştirebilirsiniz. Fakat burası Toyota'nın resmi web sitesi değil, buraya yazan insanlar sorunları için çözüm arıyorlar ve bu nedenle burada teknik konularda bilgi insanlara ulaşmaya çalışıyorlar. Siz beğenseniz de beğenmeseniz de biz arabalarımızı seviyor ve sorunlarını çözmek istiyor olabiliriz. Kemal Bey bu konuda çok fazla tepki alan ama bir şekilde varlığını kabul ettiğimiz bir üyemiz, kendisi tanıyan çok sayıda insan olduğu için hoşgörü ile karşılanıyor olabilir fakat sizin bu şekilde davranmanız hem benim tarafımdan hemde bazı üye arkadaşlarımız tarafından rahatsız edici bir davranış olarak kabul edilmektedir. Sorunuz varsa sorularınızı sorup, çözüm arayışında olabilirsiniz, karşılaştığınız bir sorunun çözümünü bizimle paylaşabilirsiniz ya da grup içi sohbetlerimize katılıp hatta etkinliklerimize katılarak birlikte olmanın keyfini yaşarsınız hiçbirini yapmayacaksanız bu şekilde de davranmanız kabul edilebilir değildir.

Bilgilerinize.

yani hakkaten kırdıysam özür diliyorum cidden amacım kaos yaratmak değil :lol: sadece eleştirmek istedim nesye demekki biraz sınırı aştık... :argh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #319 : Ocak 28, 2013, 23:38:12 »
Haklısınız, fakat firmaları buna yönelten yine tüketiciler, araçlar hızla satılıyor, hadi yine diğer markalarda iç tasarımda farklılıklar var, vw grubu, seat, skoda , vw, içleride aynı, farklı segmentte araçların. Eskisi gibi ürün çeşitliliği yok maalesef
Ben anlamıyorum araçların farkları yok gibi insanlarda mecbur kalıpmmı alıyor alıştıkları içinmi kapış kapış gidiyor araçlar anlam veremiyorum.Birde bu japon grubu diye grup varya ben bu araçları hiç sevmez oldum.