0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birde bunlar var aynımı bilmiyorum.Bu modeli daha çok beğendim.Yeni kasa aurise daha çok benziyor sanki
Birde bunlar var aynımı bilmiyorum.Bu modeli daha çok begendim.Yeni kasa aurise daha çok benziyor sanki
hatları sert ve keskinsaldırgan bir duruşu varbenim çok hoşuma gittiarkadan dar görünmesi çok ta önemli değilbenim eski 2004 corolla da hem önden hem arkadan dar , sanki yanlardan bastırılmış gibiydi ama çok çabuk alışmıştımbu dizayn tam baklediğim gibisonunda corolla tasarım özürlü olmaktan sıyrılıyor galibainşallah içinide sıradışı bir şey yaparlar
http://www.encontracarros.com/novo-toyota-corolla-2014-nova-geracao-do-sedan-chega-em-2013-modelo-deve-ser-visual-inspirado-no-hatch-auris/Shop olduğunu düşünmüyorum ben.Eğer öyle bir tasarım çıkarırlarsa Türkiye'de çok satıcağını düşünmüyorum kocaman ve orantısız duruyor far ve stopları.Tabi gerçek olmayadabilir.
Kemal abi orcunun paylastiklari shop degil mi ya
shop olduğunu sanmıyorumreklam amaçlı çekilen yüksek çözünürlüklü fotolar genellikle böyle oluyorama eğer shop varsa çok iyi iş çıkarmışlarkasa önden de arkadanda çok sexy gereksiz çıkıntılar ve abartı yoksağlam duruyorzamanında optitron göstergelerle çığır açmıştı toyotaönceki nesilde TV ekranı gibi alttan aydınlatmalı göstergeler çok şık ve benzersiz bir teknoloji idişimdi o konuda epey geride kalmış gibi... özellikle en yakın rakibi civic süper ötesi kokpitler üretirken....inşallah bu kasa güzel bir iç dizaynla gelir , bende yuvaya dönerim