0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ümit Bey,Kendinizce haklı olabilirsiniz, araçlar ile ilgili sorunlar olabilir hatta çok kötüde olabilirler, siz de bunları eleştirebilirsiniz. Fakat burası Toyota'nın resmi web sitesi değil, buraya yazan insanlar sorunları için çözüm arıyorlar ve bu nedenle burada teknik konularda bilgi insanlara ulaşmaya çalışıyorlar. Siz beğenseniz de beğenmeseniz de biz arabalarımızı seviyor ve sorunlarını çözmek istiyor olabiliriz. Kemal Bey bu konuda çok fazla tepki alan ama bir şekilde varlığını kabul ettiğimiz bir üyemiz, kendisi tanıyan çok sayıda insan olduğu için hoşgörü ile karşılanıyor olabilir fakat sizin bu şekilde davranmanız hem benim tarafımdan hemde bazı üye arkadaşlarımız tarafından rahatsız edici bir davranış olarak kabul edilmektedir. Sorunuz varsa sorularınızı sorup, çözüm arayışında olabilirsiniz, karşılaştığınız bir sorunun çözümünü bizimle paylaşabilirsiniz ya da grup içi sohbetlerimize katılıp hatta etkinliklerimize katılarak birlikte olmanın keyfini yaşarsınız hiçbirini yapmayacaksanız bu şekilde de davranmanız kabul edilebilir değildir.Bilgilerinize.
Diger markalari ornek verirken o markayi kotuleme babinds degil sadece adamin arabasi benim corollamdan guzel ama hala albenisi var corollanin demek istedim toyota sitesinde baska marklarin tartismasi olmayacak diye bir kanunda kuralda varsa uyariz
Benim takılmalarım tamamen şaka...yoksa toyotayı çok sevdiğimi herkes bilir
Bence gayet güzel olmuş çok satar 1,6 dizeli olursa.Ama birazdan çıkar arkası renault latitude ye benzemiş derlersede şaşırmam.demedi demeyin..Ama hoş vallahi eğer buysa..
Önü güncel civic arkası dediğiniz gibi latitude.Ama olmuş mu olmuş.Şuanki kasadan daha güzel hiç olmazsa.
ertan nerden ön tarafı güncel civic hiç alakası yok .çok yakın çekilmiş resimler.GÜzel ama bana göre beğenilmeyecek bir araç değil gibi.Yakın çekildiğinden mi D sınıfı gibi heybetli duruyor biraz