Gönderen Konu: 2013 Corolla  (Okunma sayısı 369326 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • BOZKURT 68
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla
« Yanıtla #320 : Ocak 29, 2013, 09:10:52 »
ümit bey size bütün samimiyetimle söyleyim bu aracı satmak için sebep yok ae101 anlatılmaz yaşanır maalesef adamın altında 2006 model passat var ben geçerken benim araca bakıyor unutmayalım efsaneler ölmez efsaneler satılmaz satılırsa da değerinde satılır saygılar.

-----Düzeltme notu -----

Uygun olmayan ifade ve yazım hatası düzeltmesi yapıldı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #321 : Ocak 29, 2013, 10:43:39 »
Arkadaşlar tartışmayı devam ettirecek türden ve konu dışı mesajlardan sakınılmasını rica ediyorum. Özellikle diğer markalar hakkında yorum yapılmamasını rica ederim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #322 : Ocak 29, 2013, 11:18:30 »
Ümit Bey,

Kendinizce haklı olabilirsiniz, araçlar ile ilgili sorunlar olabilir hatta çok kötüde olabilirler, siz de bunları eleştirebilirsiniz. Fakat burası Toyota'nın resmi web sitesi değil, buraya yazan insanlar sorunları için çözüm arıyorlar ve bu nedenle burada teknik konularda bilgi insanlara ulaşmaya çalışıyorlar. Siz beğenseniz de beğenmeseniz de biz arabalarımızı seviyor ve sorunlarını çözmek istiyor olabiliriz. Kemal Bey bu konuda çok fazla tepki alan ama bir şekilde varlığını kabul ettiğimiz bir üyemiz, kendisi tanıyan çok sayıda insan olduğu için hoşgörü ile karşılanıyor olabilir fakat sizin bu şekilde davranmanız hem benim tarafımdan hemde bazı üye arkadaşlarımız tarafından rahatsız edici bir davranış olarak kabul edilmektedir. Sorunuz varsa sorularınızı sorup, çözüm arayışında olabilirsiniz, karşılaştığınız bir sorunun çözümünü bizimle paylaşabilirsiniz ya da grup içi sohbetlerimize katılıp hatta etkinliklerimize katılarak birlikte olmanın keyfini yaşarsınız hiçbirini yapmayacaksanız bu şekilde de davranmanız kabul edilebilir değildir.

Bilgilerinize.

Benim takılmalarım tamamen şaka...
yoksa toyotayı çok sevdiğimi herkes bilir ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • BOZKURT 68
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #323 : Ocak 29, 2013, 21:26:15 »
Diger markalari ornek verirken o markayi kotuleme babinds degil sadece adamin arabasi benim corollamdan guzel ama hala albenisi var corollanin demek istedim toyota sitesinde baska marklarin tartismasi olmayacak diye bir kanunda kuralda varsa uyariz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #324 : Ocak 29, 2013, 22:31:40 »
Diger markalari ornek verirken o markayi kotuleme babinds degil sadece adamin arabasi benim corollamdan guzel ama hala albenisi var corollanin demek istedim toyota sitesinde baska marklarin tartismasi olmayacak diye bir kanunda kuralda varsa uyariz

Uyarım direk size değildi Salih Bey, kurallarımızda diğer markalar ile ilgili konuşulmayacak diye bir kuralımız yok fakat bazı konularda hassasiyet oluştuğunda bu tür ricalarımız oluyor.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • BOZKURT 68
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #325 : Ocak 30, 2013, 22:06:51 »
Modifiyeli gösterge [attach=1]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #326 : Ocak 31, 2013, 13:16:16 »
Benim takılmalarım tamamen şaka...
yoksa toyotayı çok sevdiğimi herkes bilir ::)

Bilmez miyiz :P :D Duyda inanma durumu ::)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #327 : Ocak 31, 2013, 19:42:42 »
Ümit Bey,

Kendinizce haklı olabilirsiniz, araçlar ile ilgili sorunlar olabilir hatta çok kötüde olabilirler, siz de bunları eleştirebilirsiniz. Fakat burası Toyota'nın resmi web sitesi değil, buraya yazan insanlar sorunları için çözüm arıyorlar ve bu nedenle burada teknik konularda bilgi insanlara ulaşmaya çalışıyorlar. Siz beğenseniz de beğenmeseniz de biz arabalarımızı seviyor ve sorunlarını çözmek istiyor olabiliriz. Kemal Bey bu konuda çok fazla tepki alan ama bir şekilde varlığını kabul ettiğimiz bir üyemiz, kendisi tanıyan çok sayıda insan olduğu için hoşgörü ile karşılanıyor olabilir fakat sizin bu şekilde davranmanız hem benim tarafımdan hemde bazı üye arkadaşlarımız tarafından rahatsız edici bir davranış olarak kabul edilmektedir. Sorunuz varsa sorularınızı sorup, çözüm arayışında olabilirsiniz, karşılaştığınız bir sorunun çözümünü bizimle paylaşabilirsiniz ya da grup içi sohbetlerimize katılıp hatta etkinliklerimize katılarak birlikte olmanın keyfini yaşarsınız hiçbirini yapmayacaksanız bu şekilde de davranmanız kabul edilebilir değildir.

Bilgilerinize.

tebrikler.
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Land Cruiser
« Yanıtla #328 : Şubat 05, 2013, 23:50:09 »
İnternette dolaşırken gördüm son hali bu galiba http://corolla9.com/index.php?/topic/2769-possible-2014-corolla/
2013 TOYOTA LAND CRUİSER V8 4.5 D-4 D
          ALLAH VAR KORKU YOK
                    (M.U)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #329 : Şubat 05, 2013, 23:54:02 »
Bence gayet güzel olmuş çok satar 1,6 dizeli olursa.Ama birazdan çıkar  arkası renault latitude ye  benzemiş derlersede şaşırmam.demedi demeyin..Ama hoş vallahi eğer buysa..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #330 : Şubat 05, 2013, 23:56:11 »
Bence gayet güzel olmuş çok satar 1,6 dizeli olursa.Ama birazdan çıkar  arkası renault latitude ye  benzemiş derlersede şaşırmam.demedi demeyin..Ama hoş vallahi eğer buysa..
Önü güncel civic arkası dediğiniz gibi latitude.Ama olmuş mu olmuş.Şuanki kasadan daha güzel hiç olmazsa.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #331 : Şubat 06, 2013, 00:00:23 »
Dış tasarımı güzel olmuş , içi de yeni aurisin tasarımına benzemezse ve uygun fiyata satılırsa piyasayı sallar ...
          ALLAH VAR KORKU YOK
                    (M.U)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #332 : Şubat 06, 2013, 00:00:31 »
Önü güncel civic arkası dediğiniz gibi latitude.Ama olmuş mu olmuş.Şuanki kasadan daha güzel hiç olmazsa.
ertan nerden ön tarafı güncel civic hiç alakası yok .çok yakın çekilmiş resimler.GÜzel ama bana göre beğenilmeyecek bir araç değil gibi.Yakın çekildiğinden mi D sınıfı gibi heybetli duruyor biraz
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #333 : Şubat 06, 2013, 00:05:29 »
Gayet hoş görecez bakalım az kaldı galiba yeni nesil corollalar Türkiyede üretilecekmiş ama ben daha çok iç tasarımını merak ediyorum....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #334 : Şubat 06, 2013, 00:07:43 »
ertan nerden ön tarafı güncel civic hiç alakası yok .çok yakın çekilmiş resimler.GÜzel ama bana göre beğenilmeyecek bir araç değil gibi.Yakın çekildiğinden mi D sınıfı gibi heybetli duruyor biraz
Panjur çizgileri hariç farların uzantıları falan hep aynı.Belki biraz panjur açısındanda camry gibi duruyor.Ama yakın çekimin etkisi büyük tabi bunda.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #335 : Şubat 06, 2013, 00:43:15 »
Bence çok iyi duruyor dış tasarım,D segment gibi heybetli.İç tasarımıda iyi yaparlarsa çok güzel olur.Birde bu yeni kasada sunroofu eklerler inşallah.
‘05 Toyota Corolla 1.6 Sport HB
'12 Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-İ M/T C.Extra
‘16 Vw Passat 1.4 TSi ACT DSG Highline
'12 Volkswagen Golf 1.4 TSi M/T Trendline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #336 : Şubat 06, 2013, 00:46:55 »
canavar gibi olmuş eğer hakkaten buysa. inşallah budur
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #337 : Şubat 06, 2013, 00:57:47 »
1-2 ay içinde kesin resimler elimizde olur bence.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '12
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #338 : Şubat 06, 2013, 01:03:26 »
Bence yeni kasa %95 ihtimalle bu olacak.Googledan bakarsanız gizli çekim corolla ile bu aracın hatları oldukça örtüşüyor.
‘05 Toyota Corolla 1.6 Sport HB
'12 Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-İ M/T C.Extra
‘16 Vw Passat 1.4 TSi ACT DSG Highline
'12 Volkswagen Golf 1.4 TSi M/T Trendline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #339 : Şubat 06, 2013, 10:35:06 »
Yeni kasa bu olacak, belki küçük farklılıklar olabilir ama ondan önce Toyotanın fiyat politikası tasarımından daha önemli ....
          ALLAH VAR KORKU YOK
                    (M.U)