0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim. İlk çıktığında test sürüşü yapmıştım, daha sonra hiç kullanmadım. Önceki aracım Corolla olduğundan kavram olarak bana çok değişik gelmiyor açıkçası, ancak şimdiki aracımı yıllarca kullandıktan sonra farklı hissedebilirim.Bu araç 2013 model olarak görünüyor, Advance, Nav., CVT, Cam rüzgarlık ve Kapı altı Krom çıtalar: 64.000.-TLKullanmama gerek yok. Tek kelimeyle mükemmel olduğunu biliyorum. Bundan daha iyi diye lanse edilen ama gerçekte övüldüğü kadar karşılığını veremeyen, üstün marka diye satılan markalara sadece %50 daha fazla para sarfiyatı yapılmaktadır, tamamen psikolojik. Bundan daha iyisi, Toyotanın veya herhangi bir markanın ancak D sınıfı olabilir.
Bugün geçici olarak 1.4 d-4d active m/m verdi servis. Bugünkü sürüş izlenimlerime göre önceki nesile göre yenilikler ve devam edenler sorunlar ile eksileri;Yenilikler;1-) Yeni koltuk tasarımı daha konforlu,2-) Motor daha sessiz,3-) Dış tasarımın albenisi çok,4-) Çift bölgeli klima,5-) Sustalı anahtar Devam eden sorunlar ve eksi yönler;1-) Dikiz aynası hala titriyor,2-) Gösterge paneli maalesef rakiplerinin çok gerisinde (premium hariç),3-) Hill holder için pedala sertçe basılması gerekli (aktif olduğunda sesli bir ikaz geliyor),4-) Cam açma düğmeleri hala karanlık,
Cam açma düğmeleri umutsuz vaka.. Auris'te dikiz aynası titremesine rastlamadım. Hac'ı da kolay devreye sokabiliyorum Auris'te.
Merhabalar yeni corollaadvance m ile 4bin km yol yaptım yıllarca dizel kullandıktan sonra ilk defa benzinli araç aldım aracımdan da gayet memnunum malum benzin fiatları pahalı opet ten online yakıt sisteminden %5 indirimli alarak kullanıyorum 7,ila7,5 arası yakıyor aracım cvt şanzıman henüz lpg düşünmüyorum lpg de tasarruf ediliyor deniyor kimiside hiç bulaşma diyor kafam biraz karışık açıkçası herkese iyi forumlar kazasız belasız yolculuklar diliyorum....
Arkadaşlar brc hersey dahil ruhsata işletmesi falan toplam kaç tl ye mal oluyoır bilen varsa paylasırsa sevinirim.
Vedat bey zaman ayırıp bir de CC kolunu takabilse ekonomiyi konfor ile beraber canlı olarak yaşayabilecek!