0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vedat bey zaman ayırıp bir de CC kolunu takabilse ekonomiyi konfor ile beraber canlı olarak yaşayabilecek!
Ah ah deşmeyin yaramı neyse parası vereyim diyorum denizli ,aydın toyota plazalara takın su cc yi diyorum hocam takamayız merkez takın demeden olmaz diyolar mecburen beklemedeyim.
Merkezden Ahmet Güve getirin takalım diyormuş!
Abi takamayız diyenleri götürecen merkeze öptürecen herkese. Şaka bir yana abi eski kasaların benzinlilerine takıyorlardı gerçi onlar 124 bg lik vvti motordu . Fakat bunlarında üst donanımlarında olduğundan alt donanımlara takmaları lazım servis bunu tüketiciye sunmamakla ayıp ediyor bence siz merkezi arayıp üst donanımda olduğunu cc yi alt donanıma uygulamanın zor olmaması gerektiğini ve ısrarla istediğinizi iletin belki o zaman çözüm sunarlar .
Bundan önceki aracımda 132hp'lik valvematic motor vardı, serviste kablo+kol ile cc taktırmıştım. Sonrasında çıktığım yaklaşık 2000km'lik yolda zaten verdiğim paranın (280 TL yanlış hatırlamıyorsam) yarısını amorti etmişti.
Aramazmıyım hemde 3 kere mail attım herdefasında beni aradılar efendim şimdilik cc uygulamamız yok yeni cxorollalara ilerde olabilir. cevap bu sinir adamlar yafu.
Ortalamaları inceledim de yinede Çok görünüyor.araçlar yeni olduğu için tasarruf birazda olsa ikinci planda kalıyor. Neden diye sorulursa ben binince arada üst devirlere çıkma isteği oluyor, yokuş yukarı çıkarken bayılmasın denilip daha çok gaz veriliyor.diğer araçları rahat sollayayım denilip biraz gazı artırmamak lazım. Eco ışığını söndürmemek lazım.gaza az ve sabit basmak lazım.benim burda büyüklerimin yanında böyle konuşmam biraz doğru değil ama bunlar babamın sözleri. Kendisi ortalamayı 4.5 e düşürmüş kişi. Bende 4.8 e düştüğünü gördüm.Annem görmüş. Benim ortalamam 6.2 idi annem sen nasıl kullanıyorsun benzin boşa gidiyor dedi.babamda böyle bir açıklama yaptı.bilgilendirmek istedim.bizdeki araç premium cvt.advanceden daha ağır bide.
Diyen kişi takabilir onda sorun yok.Ama yetkili mercii degil.
Doğru, hassas olmak gerekiyor. İnsan artık bunun radarlı(adaptif) olanını istiyor...
İnsan oǧlu çok doyumsuz.Hani oda olsa fena olmaz. Bildigim kadarı Adaptif (radar) CCler belli oranda frende yapabiliyorlar.
Bırak CC 'yi, ışınlanmayı keşfedelim, otomotiv, hava vs. tüm ulaşım yolları ve sanayii bitsin.
Işınlamanın gerçekleşmesi yeni bir çığır açar, keşfedenler ortadan kaldırılır uygulama hayata geçirilmez.
Abi yinede sen bilirsinde ikimizde otomotivden ekmek yiyoruz.O icat edilmese daha iyi olur gibi.
Yahu eğlendiğimiz birkaç konudan biri arabalarımız yapmayın etmeyin...Düşünsenize oturmuşuz muhabbet o bicim ve zınk kaynana salonda.....Vururum la o ışınlanmayı icat edecek adamı