0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O zaman benim araçta sorun var sanırım denizli sehiriçi kısa mesafeli kullanımlar 3-5 km gibi tarafik yoğun sayılır ortalama hız 20-25 i geçmiyordur 10 lt tüketim cvt.
vedat abi ne yaptın sen ya böle?? 10 lt çok gibime geldi. jep mi kullanıyon yoksa opel insignia mı diyesim geldi:) çok gaz fren yapıyor olmayasın..bide yavaş yavaş hızlan
Geçen Perşembe babamdaki 2005, 2.0 TDCİ AT 130hp Mondeoyu verdik, showroomdaki hazırlanmış İnci Beyazı Corolla Advance, Nevigasyon, CVT'yi aldık. Benim yorumuma gerek yok, babamın yorumu şu oldu."Çok çok güzel, mükemmel yapmışlar, bu şimdi benzinli mi?" 132hp gücünde benzinli otomatik sedan bir araç için tüketimlerin 6 ile 9L arasında çıkması çok normaldir.Corollanın 100km'de tüketim maliyeti, TL bazında, 130 beygirlik 2.0 dizel Mondeo ile aynı diyebiliriz hatta 2hp daha güçlü olduğu halde. Lastik basınçlarına dikkat ettiğiniz sürece tüketimleriniz normal kalacaktır.Mondeoya henüz 6 ay önce aldığım Continental Premium Contact5'leri Corollaya aktardık.Corolla şu an yere değmiyor!
tekin bey hayırlı olsun aracınız siz kullanmıyacaksınız sanırım ama aynı aracı kullanıyoruz 2014 mü sizinkisi 2013 se kaç lira ya geldi benimkinde navigasyon yok advance cvt ekstra ne kadar ücret aldılar sizden navi için birde kullanırsanız yorumlarınızı bekliyoruz selamlar....
Selamlar bu sabah toyota merkezden aradılar yeni corolla direksiyonlarına bir işlem yapacagız aracınızı getirebilirmisiniz dediler olur getireyim dedim denizli yarımcayı aradım tamam 15.30 a randevu verdiler sizin araçlarınızıda çagırdılarmı olay nedir işlem bittikten sonra sizleri tekrar aydınlatırım.
..Arka diz mesafesi ve CVT nin keyfini denediğim hiç bir araçta bulamadım...