0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Parça nosunu bulamadım.
O modul Yaris dizel manuellerin hepsinde varmı? varsa çıkmacılarda bulunabilirmi?
HayırSadece CCli dizel Yarislerde var.
CCli dizel manuel yarisi olan arkadaşlar acaba parça nosunu bulabilirmi ?dışarıdan bakılınca gözüken biyerdemi?bende parça noya göre arasam?birkaç çıkmacıya sordum ama bulamadım.
Bu ECU torpidonun içinde KM göstergesinin tam arkasında.
merhaba baya zaman geçti. yeni bir haber varmı?birkaç sorum olacakbu sizin gösterdiğiniz şemalardaki uzun mavi şerit motor ecu sunumu temsil ediyor?ve bu ecu benim arabanın aküsünün yanında üzerinde bosch yazan gri metal bir nesne olabilirmi?
Tarifinizden birşey anlamadım.Ancak bu şema 1.6 benzinli CVT modeline ait.
benim baktığım 1.33 benzinlinin şemasıymışama sonuçta sizin tarıfinize göre de o motor ecusu benim arabada akünün yanındaki gri metal bir kutuya iki taraftan gelen kablolar varo metal kutu ecu mu birde yaris dizel manuel cc şemasını bana mail atabilirmisiniz?
bu hafta sonu 640 km yol yaptım ... 5.4 yakıt ortalaması gördüm:))) şahane iş bu yaaa ama çok hassastım gaz pedalına basma noktasında.. cc de paso kullanımdaydı yardımı buyuk oldu kanımca:)) 6lt olsun benim olsun ... şehir içi 8.2 nin üstünü görmedim. km9640 a dayandı... haftaya servise gidecem.. bu hafta sonu afyon yapacam bakalım oraya kaç ortalama yakacak
yalnız benim araç benzinli:)) dizel değil..daha da düşmez die düşünüyorum
Ben 1.33 ile 4.8'i gördüm. İmkansız diye bişey yoktur.
selam, yeni corolla aldım, araç henüz bayide ve kullanmadım. Aracı fazla da incelemedim. Burada yorumları ve şikayetleri okuyunca sanki yanlış tercih mi yaptım diye düşünüyorum. Acaba öyle midir?
Yeni Corolla, %50 ön temas çarpışma, Yan çarpışma, Arkadan çarpılma ve Takla testlerinde "İyi" ile başarısını kanıtlayarak 2013'ün En Yüksek Puanlarını toplamış.Small Overlap'te, bacak altı ve ayak konusunda Mercedes C'den 1 puan önde ve toplamda "Sınırda" ile eşit.http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/toyota/corolla