0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni corolla çarpışma testi faciası. yorumlar sizin.2014 Toyota Corolla small overlap IIHS crash test
Merhaba,2013 Aurisimi Yeni Corrola ile değiştirdim ve nasipse yarın teslim alacağım. Corrola dünyayı ikiye bölmüş gördüğüm kadarıyla. Olumlu ve olumsuz yanları muhakkak vardır fakat hepsi göreceli ama bence tek göreceli olmayan nokta ise güvenlik. Small overlap konusunda Corrola pek başarılı değil bu açıkca ortada ( bir çok model gibi) ve yapılacak yeni düzeltmeler ile eminim ki Toyota bununda kısa sürede üstesinden gelecek. Honda sahibi arkadaşların yüzü gülüyordur bu small overlap testi sonuçlarına. Açıkcası şu an için ben bu konu hakkında konuşmanın bizi bir yere getireceğini sanmıyorum. Bu konu hakkında yapabileceğimiz tek şey bu tip bir kazaya yol açmadan emniyetli bir şekilde yol alıp hem kendimizi hem de diğer sürücüleri korumak.Açıkcası aracı kısa bir süre kullandım ve çok fazla yorum yapmak haddime değil fakat aracın çok daha olgun davrandığını söylemeliyim, Aurise göre. Auris ile eğlenceli sakin ve güvenli 15K yol yaptım ama Aurisimi çok arayacağımı söyleyemem, cam tavanı hariç. CVT ise çok farklı bir his. DSG kullanmış biri olarak CVT nin çok daha zevkli ( bence) olduğunu söylemeliyim. Yapacağım km ler ile deneyimlerimi aktaracağıma emin olabilirsiniz.Ben aracın içinide dışınıda çok sevdim. Bence olmuş ama tabii beğenmeyende çok. Zaten beğenmeyen insanlarada zorla Toyota vermiyorlar değil mi? Fiyatı konusu... Türkiye de zaten her araca gereğinden fazla ödüyoruz. Honda Vw Toyota vb. markalar zaten basit ve ucuz araçlar. Bu küçümseme değil lütfen yanlış anlamayın. Bu araçlar çoğunluk tarafından alınabilinecek araçlar olsun diye üretiliyor. Bizim ülkemizde araba alırken sevgili devletimizede birtane daha alıyoruz ya da yarım tane. Yine bu konuda " Tecavüz kaçınılmaz ise tadını çıkartın" sözünü hatırlamakta fayda var diyorum. Bizim arabaya Devletinde Vergiye ihtiyacı var ( Üretmeyen ülke olunca.... )Evet... Yarından itibaren başınızı ağrıtmaya başlarım.Saygılar sevgiler.
Merhaba,2013 Aurisimi Yeni Corrola ile değiştirdim ve nasipse yarın teslim alacağım. Evet... Yarından itibaren başınızı ağrıtmaya başlarım.Saygılar sevgiler.
Cenk bey hayirli olsun yeni araciniz. Kazasiz, belasiz binmeniz dilegiyle....
Teşekkürler Kadir Bey,Şu an evden çıkıyorum aracı teslim almam için Fakat hatun şimdiden kapıda beni bekliyor ))
Fazla bekletme bence
yeni kızımız burda
Aracınızı güle güle kullanın,hayırlı olsun Ön cam görüşü bana biraz kısıtlı gibi geldi;yanılıyormuyum acaba bu konuda sizin görüşünüz nedir?