0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Corollanın motor devre şemasını önce bulayım.Sonra gece vardiyasında bi araca CC takarak deneme yaparım.Ama önce şemalar lazım.Birde benzinli CVTlerde direksiyonda vites pedleri yok ama kabloları direksiyona geliyor.MMTnin direksiyonunu CVTye takarak deneme yapacagız sonuçları paylaşırım.Sadece motor devre şemalarına ulaşmam biraz zaman alabilir.
Yaklaşık 220 km si Aydın-İzmir otoyolunda (gidiş yüksek hız km/h, dönüş 120 km/h, bagaj yok, araç 5 kişiydi), Onun haricinde genelde Aydın-Yenipazar, Nazilli-Yenipazar arasında 100-110 km/h gibi kullanıldı... Bir de Yenipazar küçük bir ilçe, 3.vitesi zor görürsünüz, bu ilçe içi de her gün ortalama 5- 6 km yol yaparım... Aydın, İzmir ve Nazilli şehirçini de sayarsak en fazla 100 - 120 km kullanılmıştır şehirçinde...Hız sınırlarına uyalım
Maalesef üzücü haber.CVTye MMT direksiyonunu taktık pedler çalışmadı.Sonrada dizele CC kolunu taktık oda çalışmadı.Önceki terralar gibi koblo tesisatımı yok şuanlık bilemiyorum. Ama 2 ay kadar sonra tüm kablo şemaları elime geçer oradan bakmak lazım.Geçsede tesisat işini fabrika içerisinde yapmam biraz zor.
yeni corolla çarpışma testi faciası. yorumlar sizin.
İlk baktığımda yuh dedim ama; diğer araçların testlerini izleyince gayet başarılı olduğunu düşünüyorum.
Ne faciası? Kabin gayet stabil kalıyor
şimdi şöyle izah edeyim. dikkatli izlerseniz, sürücünün başının havayastığını nasıl ıskalayıp kapı ile arasında sıkıştığını görebilirsiniz. bunun anlamı "ölüm" dür. ilk bakışta ben de "ne var bunda ?" demiştim kendime. sonra dikkatli inceleyip yazıyı okuduğumda durumu kavradım.kaynak: http://www.carscoops.com/2013/10/new-toyota-corolla-fails-to-impress-in.htmlayrıca dip not: şu diğer markalarda yaşanan olaylar/aksaklıklar/eksiklikler ile toyota markası adı altında üretilen araçlarda bulunan kusurları kapatmayı bırakmak gerekiyor. diğer markada daha büyük ya da benzer sorunlar olması, toyota'yı sadece göreceli olarak "iyi" yapar. toyota'nın ortaya çıkmış ya da çıkacak olumsuzluklarını gidermez ya da üstünü kapatmaz.
dikkatli izlerseniz, sürücünün başının havayastığını nasıl ıskalayıp kapı ile arasında sıkıştığını görebilirsiniz. bunun anlamı "ölüm" dür. ilk bakışta ben de "ne var bunda ?" demiştim kendime. sonra dikkatli inceleyip yazıyı okuduğumda durumu kavradım.