0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Diesel Corollada sadece kol takılarak sistemin aktive edilebilmesi büyük olasılık içindedir. Özellikle otomatik dieselde denenmesi gerekiyor.
Selçuk hocam, toyotada geri görüş kamerasi standart mı ki? Bunu standart yaptılarsa helal olsun. Keşke bir de dizellere hız sabitleyici olayını çözselerdi.Buna inanıyorsanız ne mutlu Size. Yeni corolla da arka bagaj kapağına bir hidrolik yerlerştirselerdi de ben de inanabilseydim üstün donanımlı olduğuna.
Geri görüş kamerasının park sensöründen daha etkili olduğunu söyleyebilirim.
Teoride öyle ama pratikte ben alışamadım..Hoş benim araçta yok :)Park sensörü bile yok
+555 sizin aracta olmadigi icin alisamadiniz. Eger sizin aracta olsaydi eminin 2 hafta icinde bagimlisi olurdunuz. ilk kulanimlarda mesafe ve yonu tam olcemiyorsunuz ama dedigim gibi 10-15 gunde tamamen alisiyorsunuz.
27 yaşındayım kendimi bildim bileli kapıda arabamız eksik olmadı ve sahip olduğumuz en lüks donanım klima ve hidrolik direksiyon oldu. şimdi burada bahsedilen donanımlar benim hayalimde bile değil, şuan için tek sahip olmak istediğim donanım hız sabitleyici.benimde bir gün donanımlı aracım olacak mı acaba
Donanim yok ama masallah arabali feribotta en onde
...şuan için tek sahip olmak istediğim donanım hız sabitleyici....
Hocam kişiden kişiye değişir bence....Ben ekrandaki görüntüye bakmak yerine, yan aynaları ve park sensorun sesine yoğunlaşıyorum.Sadece ekrana bakarsanız, yanlardan yaklaşmaları göremiyorsunuz.Ekrana ben sadece arkamda araç varken bakyorum. Hem sensor sinyal veriyor, hem de kalan mesafeyi ekranda görüyorum.Çok da etkili değil bana göre.Arka kamera yerine (BMW 7 serisinde gördüğüm) park assist olsa daha iyi olacak kanaatindeyim.
Abi feribotu yönetmiyo benim corolla Bizim memlekete giderken kullandığımız feribota en son binen önce iniyor ben geç kaldığım için en son binmek zorunda kaldım
yahu şu geri görüşü kaç kere denedim her seferinde huzursuz oluyorum bana göre değil sanırım TV bakıp park etmek
Feribota geri gerimi giriyorsunuz?
Düzde girebilirsiniz abi ama giriş çıkış tek yön olduğu için aksi yönde çıkmak zorunda kalıyosunuz. Elazığ'dan Ağın'a giderken eski yol Keban barajı suları altında kaldığı için küçük bir feribot tahsis edilmiş. En fazla tıkış tıkış 12 binek araba kapasitesi var.
Elazığ deme yaa.Kaç oldu niyetleniyorum bir türkü nasip olmadı zaten.Ama planda var gelecegim. Ama zaman belli değil. 3 yıldır geliyoruz