0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni zamlar hayırlı olsun. Fiyatlar uçmuş Corolla'da...
Genel olarak otomobil fiyatlari nereye gidiyor anlamis degilim.
Boş ver abi bende anlamış değilim bazen anlamamak en iyisi .1.4 - 1.6 motor hacimli bir arabaya sınıfı ne olursa olsun o paralar benim gözümde verilmez ama yapacak bir şey yok . vw 1.4 tsi cc yi 100000 civarına satıyor hemde müşteriye istersen al istemezsen alma umurumda değil ayakları çekiyorlar adamlara helal olsun .
Hata türk insanında Mahmut. İnsanlar kuzu gibi alıyor ki satıcı da fiyat kırmıyor.Daha hesaplı, yaklaşık ve ya aynı kalitede bir çok alternatif var, ama biz markacıyız.Mesela Skoda ve Seat'ın şu anda WV'den kalite farkı yok, farkı fiyatı, %5-10 daha hesaplı. Ama türk insanı bu markalara fırsat vermiyor.
Bugun beni arayan musteri temsilcisinin bahsettigine goreTouch modeli Active donanımına touch ekran eklenip aliminyum jant cıkartılmıs haliymişyani; Touch= Active - AL Jant + Touch multimedya ekran
Toyota Türkiye distribütörü iyice saçmalamaya başladı nasıl bir politikadır akıl sır ermiyor. onu çıkar bunu sok onda bu var şunda bu yok dizel benzlinli ayrımları fln derken batırdılar bana kalırsa bu işi artık auris corolla arasındaki saçma sapan donanım farkları mevcut atıyorum life corolla da olan life aurisde yok active aurisde olan donanımlar active corollada yok
Selcuk 1.2 VW al hersey mevcut araclarda hemde vergisi az
Neresi mevcut abi geri görüş kamerası opsiyonel.
corolla jettadan daha donanımlı