0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota kendini WV , Mercedes , Bmw katagorisinde göstermeye çalışıyor artık kendisini
Selçuk bilgisiz ama fikir sahibisin sıkıntı buradan kaynaklanıyor..
Vauv. BMW ve Merc tamam da bizim millet VW'i bu ikisiyle birlikte anıyorsa algılarda bir sorun var demektir...
7-8 aydır honda civicmi yeni corollamı alayım diye bekliyordum cvt corolla advance ile civic elagant ayni fiyata geliyo gibi sanırım yıl sonunda civic biraz daha fazla indirim yapacaktır corollaya gore benzinli otomatik benim işimi goruyor ama benim tahminim corolla premium civic elagant ile ayni fiyat olur millet yeni corollaya meyilli olur diyordum dizeldede aurisle ayni fiyatlar olur diyordum ülkemizde üretildiği için ama fiyatlar çok fazla geldi yani bu araç avrupada üretilse bile bu fiyatlara ayni tepki olurdu türkiyede üretilmesinin vatandaşımıza ne katkısı oldu ki yazık cok yazık şu vatandaşı yolunacak kaz gibi görmekten ne zaman vazgeçilecek sanırım hiç bir zaman. not= sizce ben şimdi ne alayım arkadaşlar benzinli otomatik olacağına gore civic alıp tüp mü taktırayım yeni coralla cvt mi görüş yazarsanız sevinirim._____________________________
Araba meydana çıktı ses soluk kesildi.
Arabadan ziyade fiyat belli oldu milletin soluğu kesildi.