0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yalnız abi 1.4 sadece active ve premiumda sunuluyor ve premiumdaki paket PAKIET TECH1 birde PAKİET TECH2 var onu göstermemişler ve CC PAKİET TECH2 içinde 1900PLN fiyatı
CC icinde paket mi yapmislar cok gulduum
M.Ali abi profil resmindeki arkadasin bakislariyla uyumlu bir kelam oldu
selçuk bey bu fiyatların doğruluk kaynağı kesin mi?
Ülkelere göre donanım çok farklı o nedenle kıyaslama yanıltabilir.Mesela Rusyaya 124 hp dual vvti cvt ve düz giderken 132 hp valfmatik cvt ve düz de gidiyor.
Resmi siteye koymuş adamlar tabi bizdeki fiyatlarda alakası yok polonyanın para birimini fln bilmiyorum mesela 1.6 multi S prestige 89900 PLN demişler bunun TL karşılığını hesaplamak lazım ancak bizdeki vergi sistemi fln onlardan farklıdır 89900PLN TL karşılığı ney ise bizde o fiyata sunulmaz.
Hyr o paketin içinde iki adet donanım var ayrı ayrıda alabiliyosun sanırım ben öyle anladım
çevirici kullanarak yaptığı hesaplama ile dizelin fiyatı iyiymiş http://www.dovizcin.com/PLN
Ahmet abi şu CC varmı yokmu dizelde ya polonya ya türkiyeden gönderilmicekmi corollalar zaten demikki sen takıyosun CC kollarını fln
Türkiye'ye gelirken vergiler sağolsun temiz 62000 lira diyorum ben
Açık arttırma başlamış.Ben 1.4 dizel en fullü için 65K diyorum.
1,6 benzinli full 55 olur o zaman..
60 Yapalım onu
1.6 full manuel 59-60000,otomatiği 61-62 arası Dizel full manuel 65000,M/M olanıda 67-68 görür muhtemelen.Tabi dizeli o paraya alıcı bulur mu orasını bilemiyorum