0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Katılıyorum. Toyota 'nın kensine has bir tasarimi bence.
Amerika ile Japonya sitesinde aynı araç var... ya bana arkası olmamış gibi geldi tabi avrupada stop grubu daha farklı olabilir.. içide auris yaaa... showroom da satış temsilcisi bile iç mekanın çok da iyi olmadığını söylüyordu mutlaka beğeneni vardır ama o kadar tepkiyi görüyon içini değiştirsene dimi ama.. içi resmen auris. bir iki yeri değişik die benzemiyor demeyin arkadaşlar. türkiyede satılanın stop grubu nasıl olacak bakalım. ama önden Hyundai i serisi gibi olmuş hatta önceki kasa honda civic andırıyor gibime geldi:)))))
akio toyoda daha çekici araçlar yapacağız demişti gittikçe rezil yapıyorlar. arka resmen ölü... bir halta benzemiyor bu haliyle bence.. vw ye hücum edecemm..az önce seatı aradım konuştum tekrar gidip bakacam leon forever diyorum şimdilikkk
Selçuk biraz daha dikkatli baktım da yayınlanan fotolarda arkada s ibaresi var sağ tarafta.. heralde bunlar seninde dediğin gibi bize gelmeyecek anlaşılan... var mı başka foto ali haydar bozkurtla ilgili??? yada nerden buluyon hangi haber kanalından
tüh beee okulda da face açmıyor ki öğlen olsada arada evden hemen bakıp dönsemmm..bak sen şu toyotaya bize güzelini yollamışlar haaa..