0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdiden gözünüz aydın, inşallah sorun çözülür.
inşallah sorununuz çözülür. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. bu arada sahibindendeki ilanına baktım aracın gayet temiz ve diri duruyor... satmayı düşünüyorsan fiyatını 1000 lira arttır.
geçmiş olsun adem,manifoldun altında olduğu için hemen buharlaşıyor ve farkedilmiyor. su kaçağını göremememiz bundan.contayı mutlaka orjinal al. kendin al ya da onlar alsın (faturasını görmek istediğini söyle).bir conta değşiimi için 1400 tl bana halen fazla gözüküyor (1000 tl civarına düşse bile).
Çok geçmiş olsun,umarım hallolur binbir hevele alınan araçta bu tip olay çıkması sinir bozucu:(
Adem bey , orjinal yedek parça temini için parça numaralarını kolayca bulacağınız website http://www.toyodiy.com/parts/q.html option 1 deki boşluğa arabanızın şase numaranızı girip ve arabanızın tüm yedek parçalarını ve numaralarını tanıyabilirisiniz. umarım sizin için faydalı olur.
en son 8-9 ekimde Turunç a giderken ,unionpalacehotel var orada kalmıştım ,2 gün terapi yapmıştım , marmarisin en güzel zamanı Nisan ve Mayıs sonra ekim ve kasım.gelmeden önce yazarım mutlaka hem sizin arabayıda görmüş olurum. sahibinden.com da ki ilanda güzel gözüküyordu
Kardeş çok geçmiş olsun inşallah bundan sonra bir sorun çıkartmaz . Gönül rahatlıgı ile binersin
gözünüz aydın, inşallah başka bir sorun yaşamazsınız.