0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar , hepiniz tamirci kesildiniz yaa, bırakın oyalamayın adamıgit sat kardeşim o araba iflah olmaz
Öncelikle geçmiş olsun diyorum.Eger aracınız conta yaktı ise inşallah yakmamıştır. yedek su kabının kapagını açın motor çalışır vaziyette iken gaz mandalını çekerek gaz verin eger yedek su tankında fokurdama oluyorsa hava üflemiş gibi.Geçmiş olsun conta yakmışsınız.Eger öyle bir durum yoksa yüksek ihtimal conta yakmamışsınızdır.Birde aracınız fan açıyor mu onu kontrol edin .Çünki fan müşürndeki basit bir arıza fan açmamasına yani aracın hararet yapmasına sebep olur.Tabi bu büyük etkenlerden biride termostattır termostat açık kalırsa arabanın harareti çok geç yükselir .çünki sürekli devirdaim işlemi olur.Kapalı kalırsa sıkıntı .su devirdaimi motorun içinde kalır belli süre sonra araç hararet yapar.Sana tavsiyem bu tarz arabalar ince işçilik ister servisle anlaşıp yaptırmanı tavsiye ederim.Veya ustan güveniyorsan orasıda senin bilecegin iş.Ankarada olsan çok kral ustalarımız var ama .Orada birşey yapamıyoruz.
kemal bey. ayıptır söylemesi binbir sıkıntıyla ve hevesle aldım bu aracı.. öyle sat deyince satılan bir araçta değil bilidiğiniz gibi. bizde biliyoruz 20-24 liraya verip kurtulmayı. satın alan adam marmaristen muğlaya ulaşamadan araç hararet yapacak. gelip benden hesap sormayacak mı.. yapılan şey etik mi.. siz bile bile almak isterseniz 24 bine veririm. tepe tepe binersiniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acil-orjinal-136-000km-ikinci-sahibi-yetkili-servis-bakimli-67871215/detay/ilan bu.. bu akşam gelip gelmeyeceğini bildirecek. anlaşırsak yarın sabahtan gelip aracı alacak. muhtemelen muğlaya varamayacak su eklemeden devam edemeyecek. valla adilik gibi görünse de aracı bende yeni aldım ve bana da böyle bir durumdan söz edilmedi. hayatımda ilk defa böyle bir günaha girmeyi göze alıyorum. kıblemi şaşırttılar yemin ederim
araçta far sensörü var diye biliyorum ama ayarı nerde bilmiyorum cok detaylı bir fonksiyonel araştırmaya fırsat kalmadı bu saçma sapan işler yüzünden.. yağmur sensörünü denedim sorunsuz çalışıyor .. keyifli.. ah bi de şu sorun olmayaydı... :/ ooooof off.. 3000 tl optimum bi rakamdır bilginiz olsun. 3 aşağı 5 yukarı fiyat oynar ama durum bu.. o yüzden şu an zaten aylık 500 er lira borç ödemekteyim. birde 3000 tlye bu sorun beni bitirdi.. artı, 3000 tl ye çözüleceğini bilsem gözümü yine de kırpmayacağım. ama adamlar kendilerinden emin değiller (yetkili servis) .. dışardaki ustaları hiç saymıyorum zaten..yetkili servise kalsa, onu da değiştirelim bunu da değiştirelim diye diye sıfır motor toplatacak bana..