0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar. bilmiyorum bu konuda şikayeti olan varmı? farzedelim yağmurlu bir havada arabayla gidiyorsunuz. silecek (yağmur) sensörü açık konumda ve silecekler kendi kendine çalışıyor. sonra arabayı durdurdunuz. tam o arada silecek camın ortasında olsa orada öylece kalır. sizin yapmanız gereken ancak start düğmesine basıp yağmur sensörünü kapatmanız gerekir. yada aşağıya denk getirene kadar uğraşırsınız. bu iş yan aynalar içinde geçerli neyseki o daha kolay. birde arabayı park edeceksiniz. debriyajı aniden bıraktığınız için araba stop etti ama yerinden memnun kaldınız yine start düğmesine basıp elektriği kesmeniz lazım yoksa arabadan insenizde kapıları kapatamazsınız. yav arkadaşım ne kadar saçma bir şey. bu eksiklikler (hele hele yağmur sensörü işi) bana renault tx 12'yi hatırlatıyor. bilen bilir. tabi bu saydıkları avensis elegant ekstra modeli içindi. selamlar
enteresan..benim aracımda yağmur sensörü çalışırken aracı kapadıgımda direkt aşagı iniyor hiç öyle ortada kalmıyor..
havanında böylesi
deli
hayır benim orda kastettiğim yani öyle bir problem vermemesi gerek..bi sorun olabilir servise gitmek gerek olduğuydu
he hee eminimmm
iki gözüm önüme aksın vallahi ya
Mehmet bey aynı şeyden ben de sıkıntılıyım, hele ki araç stop ettiğinde çalıştırana kadar sinirden ölüyordum ilk zamanlar hele ki trafik de sıkışık ise arabayı orada bırakıp gidesim gelmişti. Alışacağız el mecbur...
tövbee tövbee )) ama inan çok merak ediyorum senin aracı hani içine 3 5 kişi bineceğiz ya ondan
zaten alışmaktan başka çaremiz yok. belkide ancak bu kadar yapılabiliyordu. selamlar
Ben şu cama yumurta atıyorlar konusndan sonra manuele alıyorum.. Birde aniden çalışınca dikkatimi dağıtıyordu zatenn..Geçen gün güneşli bi havada önümde giden araç birden ön camını yıkadı.. Tabi bende arkasındayım sayesinde benim aracın ön cam da abdestini almış oldu .. Birden silecek çalışınca malum ön camın tozuyla çizilir die bende yıkadım ön camı.. Arada böyle şeylerde olabiliyo
Sercan bey o ne öyle yaristen intikam alır gibi 3-5 kişi felam ..Bi ara opel corsa reklamı vardı yolda bi bayana bişiler diyorlardı corsanın içinden 3-4 tane iri kıyım adam iniyordu sonrası malum yoktu devamı...