0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyide konu niye Auris bölümünde
yahu gerçekten neden auris bölümünde. kim koymuş buraya bu konuyu! inan bende yeni anladım. gülmekten kırılacağım beh
çok ilginç ya. hani ben çok güzel bir şey diye biliyordum ama demek böyle dezavantajlarıda varmış.
Kerem bey test amaçlı diyelim bakalım ne kadar kapasiteye sahip
olsun mehmet abi fehmi abimiydi yok hepsi toyota ne farkeder:)
Benim sevmediğim bi özelliği ise 1,8 motor avensise far sensörünü koy .. 2000 cc ye koyma.. ne alaka..
ya buna ne demezsin. corollada usb girişi var, avensiste yok. onun yerine aux girişi koymuşlar. resmen skandal
Demekki herkesin mutlu olmadığı bir eksiklik aracı kullandıkça ortaya çıkıyor. Ben sensörlere karşı olan bir görüşüm var ama sizleri yaşadığınız hayal kırıklığı yüzünden anlıyorum. Ben de aracımda yaşadığım en büyük hayal kırıklığı güneş gözlüğü saklama yerinin hangi marka ve model güneş gözlüğü için yapıldığını bulamamam, cam açma kapama düğmelerinin ışıklandırmasının olmaması, klima fonksiyonlarında sadece cama ısı veya soğuk hava verememek gibi ayrıntılar mevcut. Bence toyota fabrikası ve mühendisleri forum sitesini takip etseler yeni modellerde bu tür hataları yapmazlar. Umarım hayati önem taşıyan hava yastığı sensörlerinin görevini tam yapıyordur, denencek birşey de değil Allah denemeyi nasip etmesin. Bu arada spor programını izlerken son dakika haberi çıktı okan buruk kaza yapmış (kimseye bir şey olmamış) çarpıştığı karşı tarafın aracı toyota fazla bir hasar yok ama kendi aracı markasını anlayamadım haşat olmuş. Toyotanın sağlamlığı yeter bence.
İyi size onu koymuşlar bende o da yok.. yada ben bilmiyorum nerde o giriş..
abiciğim benimkinde ön iki koltuk arasındaki konsolda bir tane aux girişi ve bir tanede 12 volt priz var. harhalde aux girişini kullanmayı düşünmüyorsundur. çünkü takacağın cihazın kontrolünü direksiyondan yapamazsın. selamlar.
burdaki araclarda yagmur sensoru pek populer degiltoyota modellerinden bahsediyorum en ust paketlerinde bile (isitmali koltuklar navigasyon, backup camera, dugmeyle acilip kapanan bagaj kapagi, hatta ve hatta otomatik karsidan gelen arabayi algilayan sensor uzun ve kisa farlar arasi gecisleri kendisi yapiyor vs vs okadar teknoloji standart ama neden bilmiyorum yagmur sensoru yok
Fehmi bey aux girişi harici bir cihaz olduğundan ses dışında bişey kontrol etmenize zaten izin vermez ..üzülerek söylemeliyim ki bende o da yok.. sizin tarif ettiğiniz yerde vitesin alt kısmı el freninin altı yanlış hatırlamıyorsam koltuk ısıtıcı var..12 v soket ise arka koltuklara bakıyor..abi kol dayamanın altında . açıyoruz kol dayamayı içine birşeyler koymak için içeerde
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 20, 2011, 23:54:25Fehmi bey aux girişi harici bir cihaz olduğundan ses dışında bişey kontrol etmenize zaten izin vermez ..üzülerek söylemeliyim ki bende o da yok.. sizin tarif ettiğiniz yerde vitesin alt kısmı el freninin altı yanlış hatırlamıyorsam koltuk ısıtıcı var..12 v soket ise arka koltuklara bakıyor..abi kol dayamanın altında . açıyoruz kol dayamayı içine birşeyler koymak için içeerdeMehmet bende 2 kere açılıyo tahminimce altta olması lazım ama orda da yok bende bu özellik yok galiba..
Arif bey aslında ortak bi sorunumuz var forumca.. e bay dan alış veriş yapıp gümrüğe takılma gibi.. Yada ürünün ulaşmaması gibi..malum hepimiz bişeyler almak istiyoruz arabamız için ama fiyat artınca yolda ek vergiler geliyor yada kargo parası çok tutuyor..Mesela dvd teyp (double teyp) gibi.. (modifiye seven arkadaşlar adına ) bu malzemeler tr de çok pahalı onu da söyleyeyim ..Siz eğer tr ye geliyosanız bi bavul getirseniz...
normalde 100 usd ye kadar olan urunler yilin istedigin zamani gumruk odemeden elince geciyorama su anda yani yil sonuna yakin yapilan alisverisler 200 usd ye kadar gumruge takilmiyor diye bir bilgim varsanirim hareketin cok olmasindan dolayi olsa gerek
Arif bey ilginize teşekkür ederim sağolun..
Fehmi bey aux girişi harici bir cihaz olduğundan ses dışında bişey kontrol etmenize zaten izin vermez ..üzülerek söylemeliyim ki bende o da yok.. sizin tarif ettiğiniz yerde vitesin alt kısmı el freninin altı yanlış hatırlamıyorsam koltuk ısıtıcı var..12 v soket ise arka koltuklara bakıyor..
kerem kardeşim senin araba kaç modeldi bilmiyorum. bahsettiğin alametlere göre galiba senin arabada yoktur. benimki 2011. sakın yok diye üzülme çünkü zaten bir işe yaramaz. yinede şaka bir tarafa olsa iyi olur. selamlar