0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fehmi bey aracım 2006 model bende aux girişini mp3 dinlemek istiyordum double teyp almak yerine aux la idare edelim diyodum oda nasip olmadı neyse.. double a kadar beklıcez
sağlık olsun. abimde aynı araba var double diyn taktı ve çok memnun.
model eski olunca bazı satıcılarda var sadece onlarda ucuk rakamlar istiyor, çerçevesini bulsam taktırcam bı tane de çerçeve lazım..
nerde avensis konusu kerem abi hemencecikk orda
+1 Sercan naparsın işte aynen öyle.. Olmadı bi yeni Aurisimiz valla bazen sizin şu marşpiyel ve body kitlere özeniyorum ne yalan söyleyeyim.
daha iyileri var abi avensisde ben daha aurisimi sunmadım siteye pek korkuyorum üstüne çullancaklar diye ))
ya ben yanlış söyledim. abimin taktığı x car link diye bir cihaz. torpidonun oraya takıp kablo uzatmışlar. gözükmüyor, kontrolü direksiyondan yapılıyor. fiyatıda pek uçuk değil. tavsiye ederim. elindeki arabanın kıymetini bil. çok iyidir. selamlar.
bu da bi çeşit aux girişi doğru söylüyorsunuz firmaya mail atıcam bakalım sonuç ne olucak fiyat bilgisi için...Aracımı seviyorum özellikle tüp takıp da gezme fırsatım olduğu zamanlarda daha çok.. deri koltuklara bişi olcak die ödüm kopuyor valla
kerem abi bir incele istersen http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-tum-araclarin-orjinal-teybine-usb-sd-aux-aparati-kampanya-68677532/detay/
maşşallah de nazar boncuğu tak...
taktım abi burdakilere nazar boncuğuda yetmez ))
ha demek benim söylememe gerek yokmuş. çünkü sen zaten arabaya gözünüz gibi bakıyorrmuşsun. insanın kendi el arabası bile milletin arabasından önemlidir. merak ettim araba elegant'mı?
yağmur sensörü güzel birşey aslında ama bizimki de bazen saçmalıyo yaa... yağmur başladığında çok güzel tepki verip çalışıyor eyv. sonra araç hızlansa oda hızlanıyor... bir süre sonra o kadar hızlanıyor ki nerdeyse silgeçler tam tur atacak sanıyorsunuz ... durduğunuzda ise tekrar yavaşlamıyor.. halbuki yavaşlamasını beklerdim en azından... elle kapatınca da camın ortasında kalmıyor açıkcası.. bizimkide normal şekilde kapanıyor direk lakin benimde rahatsız olduğum nokta bu
Yağmur sensörü cama çarpan yağmurun hızını ölçerek çalışır hızlı gidilen durumlarda şiddet artacağı için hızlanıyor olabilir.