0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracınızın deposunu agzına kadar doldurttun ardında km sayacınızı sıfırlayın. 100 km gittikten sonra hemen benzinci bulup depoyu tekrar ağzına kadar doldurun. 100 kmde ne yaktığını en güzel böyle anlarsınız bence. benzinli 2000 motordan çok tasarruf beklenmemelide
Aynı araçtan bizim patronun vardı 2003 modeldi .lpg takılmadıgı yüzünden sattı.hatta uzun süre satamadı takas yolu ile satabildi.Benzin 3,60 larda iken 450 -500 bin yakıyor diyordu .Ben kullandım çok güzel arabaydı fakat benzin olayı çözülmeden binilmez .Binilse korkarak gaza basma hissi adamı deli eder altında 2000 motor 150 beygir bir araç var ve siz çok yakar diye kullanamıyorsunuz .
Aslında tabiki doğrusu öyle tabi bahadır bey de ne bileyim insanın canıda sıkılıyor işte,ya tamam 2000 motordan çok aman aman tasarruf beklemiyoruz ama ekseri hep tek başıma kullanıyorum aracımı e hep gaza tatlı tatlı dokunuyoruz üzmeden tek gözümüz anlık yakışta biraz daha az yaktırırmıyız diyoruz ama malesef...
valla ben izmir li ustayla görüştüm taktırdım şu an benim ki 30 krş/km yakıyor.. ama kullanmama dikkat etmiyorum hakkını veriyorum.. sakin kullanımda düşebilir. .. forumda bi arkadaş 20/22 krş km dedi ama benimki henüz o kdar düşmedi..
Bizdeki durumdan önce Full yakıtından uzak durmanızı öneririm, kullanıp da memnun olanını henüz duymadım.
full'de benzin fiyatı düşük, menzilde düşük. shell veya opet tavsiye ederim.