0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1 sene önce 30 lira ile 133 km sadece şehir içi shell 95 oktan ama 1.6 vvt-i 2001 corolla
Doğru söyle ercü arabayı arkadan kim itiyordu
2.0 lar tam uzun yol arabası hemde uzun yolda çok ekonomik.
merhaba arkadaşlar benim aracım corona gl 2.0 benzin/tüplü düzenli kullandığımda kilometrede 200 krş dengesiz kullandığımda ise 240 krş yakıyor uzun yolda 160 krş ila 180 krş arası değişiyor 100 km hızı geçmediğim sürece saygılar
2006 Corolla 1.6 terra 50 tl benzinle şehir içi 160 km. civarı yol gidiyor ama tabiki devir 3 binlere gelmedn vites büyüyor gaza dokunuyoruz basmak yok . baskı balata değiştiği gün samsundan ankaraya yola çıktık ağzına kadar dolu depoyla ankarada tekrar benzn aldık ve 110 tl benzini zor aldı araç
Bahsettiğiniz değerleri 1.4 dizel araçlar yakalayamıyor. gerçekten bravo bu değerler çok çok iyi.
Valla arkadaşlar Elif hanım benim arabam 20 krş yakıyor demişde arkadaşımda honda jazz var 1,4 motor ş içi 25 den aşağı yakmıyor nasıl oluyor anlamadım ki ben elazığ trafiğindeyim oralardan çok çok sakindir buralar trafik olarak ben çıkamadım içinden
herkes kullandıgı yeri söylemıyor.Ben antepte günlük 30-40 km yapıyorum.iş ev dönüsüde ısık cok fazla yogun trafik 1,6 araba 30 kurus yakıyor..2,0 bir arabanın bu lpg fiyatlarında 160-180 kurus yakması imkansız.Ha o araaba lpg nin 1,80 oldugu yerde olursa dogrudur.Yada çok kısa mesafe gidiyordur.Araç lpg de daha az gidip benzinde çok gidiyordur.Bİrde o lpg ye geçmeden benzinde ne kadar yaktıgını söylşesin.Verso ş.içi 102 lpg ile 350 zorlayarak yapıyorum.Bİraz seert kullansan 320 km dahada sert desen 300..Sertlik arttıkça km düşüyor.Bende kendilerine çok nazik ve kibar davranmaya çalısıyorum
Soyledigim degerler cok sakin kullanimlarda bu şekilde ancak bu aralar sehir 40 krs civarinda
benim aracım 14 Dizel yaris ben daha iyi değerler yakalıyorum 100km de ortalamam 3.9lt evden işe işten eve geçenlerde 165Tl ye mazot aldım kilomtreyi sıfırladım ve 1009km yol yaptım
Hangi güzergahta bu güzel rakkamı elde ediyorsunuz?
gebze kadıköy arası. git gel 90km hergümd. maltepe , kartal ve pendikte yol çalışmaları var. kartal köprüsünde. ve içerenköyde 1. 2. vites en fazla.