0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
12,8 lt benzinden sonra d4d ye tekrar aşık oldum desem yeridir. -15 derecelerde 6,8 şehir içi yakıyor aracım.(erzurum) kabaca 260 kuruş filan eder ki harika bi değermiş bunu tekrar görmüş oldum. benzinli araca binmek lüks olmuş vesselam...
Uzun zamandır ben ve aurisi olan komşum full den alıyoruz akaryakıtı ( mazot ), sorun yaşamıyoruz . Geçen gün opetten aldım daha az km yol yaptım ve eksozumdan garip kokular gelmişti.Bilginize...
avensis 2.0 yakıt tüketimi fabrika verileri şehir içi 12.8 lt benzini 4.22 tl desek km de 52 kuruş gibi bi yakıt eder bu son hava şartlarıyla ş.i mesafeniz normal anormal olan benzinin pahalılığı ne yazıkkibu arada bende son 1 senedir full'den yakıt alıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim tavsiye edebileceğim bir yakıtı var bunuda belirtmek istedimkazasız sürüşler
Bu arada herkes gibi bizde kuşkuyla yaklaşıyorduk , geçen bakımda özellikle ( toyota gedizlerde ) , mazot filtresini kontrol ettirdi ,hiç bir sorun yada kötü mazot belirtisine rastlamadı. Bilginize...
valla Serkan benim 1.4 d4d'nin ortalama yakıt tüketimi şu anda 8 lt onu gördükçe senin 6.8 de bana çok hoş geliyor nasıl olacak
Benim Peugeotun yakıt tüketimi söyleyeyimmi 1,4 HDI motor 70HP 170NM tork şehir içi işe git gel hergün 50 TL ile 370km garanti 135 kuruş gibi bi değer 1 depo ile şehir içi 900km garanti
Biraz elmayla armut karıştırılıyor,2.0 benzinli ile 1.4 dizel kıyaslamasına gitmesin olay.
kerem abi performans düşüklüğü oldumu d4 de
Evet arkadaşlar istasyondan istasyona değişiyorda araçların menzili ama işte yinede tabiki mümkün olduğu kadar tek bi yerden almak gerekiyor...E peki 95 mi 97 mi daha iyi yarıyor bizim motorlara?
avensis 2.0 yakıt tüketimi fabrika verileri şehir içi 12.8 lt benzini 4.22 tl desek km de 52 kuruş gibi bi yakıt eder bu son hava şartlarıyla ş.i mesafeniz normal anormal olan benzinin pahalılığı ne yazıkki