0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman bey size bir öneri neden bagaj kapağı açılınca bagajın içerisinde bir lamba yanıyor da kaputu açınca neden içerisin de lamba yanmıyor. Kaputun içerisine de su ile temas etmiyecek şekilde bir lamba taksanız geceleyin herhangibi bir arıza falan olduğunda müdahalesi daha kolay olur diye düşünüyorum. Başka bir öneri daha uzun yolda aracımızı kullanırken şerit değiştirirken veya araç sollarken v.s sol tarafa veya sağ tarafa sinyal veriyoruz. Çoğu kişi sinyal verdikten sonra açık unutuyor. Bunu önlemek için flaşör devresine bir zaman devresi (sinyalin 5 defa yanıp sönmesini sağlayacak) uygulasak ve şerit değiştiriken sürücünün kolay ulaşılabileceği bir yere sinyal kolu üzerine küçük bir buton koysak nasıl olur.
bence siz elektroniği bırakıp biraz da ses yalıtımına girin derim ben
cd romu nasıl bağladınız çok merak ettim bende düşünüyorumda...=)
Eğer monte edilecek yerde sıkıntı yoksa bağlamak kolay.1-Cd rom eski tiplerden olmalı yani eject tuşu başlama tuşu ve ses tuşları olanlar vardı eskiden biliyorsunuz onlardan olacak.
Bilmez miyim Creative Infra 48x
ya eyup kardes o anfi ile sub. nasıl bagladın oraya kabınsız herhalde goruldugu kadarıyla tatlı ses vermez gıbı gelıyo bana :S