Gönderen Konu: Corollaya ne yapalım...?  (Okunma sayısı 6447 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: Corollaya ne yapalım...?
« Yanıtla #40 : Ekim 14, 2010, 20:57:34 »

2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 14, 2010, 20:57:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 14, 2010, 21:17:44 »
aslında bunu motor kaputu açılınca otomatik yanacak şekilde ayarlayabiliriz değil mi?
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 166000
  • Model Yılı: '01
« Yanıtla #42 : Ekim 15, 2010, 00:13:30 »
Osman abi kapudun menteşesine açılınca deyecek şekilde mekanizma yapılabilir istersen bişeyler çizip koyabilirim
Akıllı motoru yakıtı koklar,
Güçlü enerjinin sırrını saklar,
Güvenin yanına huzuru ekler,
Liderlik badesi içer TOYOTAM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ekim 15, 2010, 02:03:39 »
Osman abi gündüz far projen vardı? ben sıkıldığım zaman RC arabalarımla vakit geçiriyorum :D
Osman abi kapudun menteşesine açılınca deyecek şekilde mekanizma yapılabilir istersen bişeyler çizip koyabilirim
ayarlanır. bazı alarm markaların kaputa konan butonları oluyor. kapı kilitli iken kaputu acınca da alarm çalmaya başlıyor.
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 136 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ekim 15, 2010, 17:58:18 »
Osman abi gündüz far projen vardı?

Sanırsam benden bahsediyorsun Mustafa. http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/gunduz-fari-hakkinda-fikirlerinize-ihtiyacim-var/  bakarsan gündüz farı projemi bitirmiş olduğumu  göreceksin ;)

Yaşar, resimler için teşekkür ederim. Ama benim düşüncem direk kaputun altına  bağlanacak ve motor kısmını komple aydınlatacak. Ampülde 50 wattlık spot  ampül olacak. O  falan  hazır dediğim gibi sadece kaputa ekstra delik delmeden nasıl montaj yaparım onun düşüncesindeyim.  Ama şu aralar  aklımı mıknatısla  yapılabilirlik düşüncesi  sardı  uğraşacağım bir ara.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Ekim 15, 2010, 19:25:13 »
abi resimleri yaşar paylaşmadı ki ben paylaştım :D neyse o sorun değil tabi senin istediğin biraz da şıklık olsun bende ki sadece icraat olduğu için memnunum ama geceleri çok fena bi aydınlatması var  baya net ve güzel yani ondan hiç şikayetim yok. araç delme konusunda bir şey diyemeyeceğim benim zaten o bölge de vidalık bi delik vardı ona monte ettik.

mıknatıs konusu da mantıklı ancak baya bi güçlü mıknatıs olması lazım osman abi sert çukurlarda ya da engebellerde ışık yer değiştirmesin ya da mıknatıstan kopmasın ona da dikkat etmek gerekir...

Asıl olay bu ışığın felaket işe yaraması mükemmel bişe artık geri kalan zevkler size kalmış ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ekim 15, 2010, 23:32:12 »
Sanırsam benden bahsediyorsun Mustafa. http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/gunduz-fari-hakkinda-fikirlerinize-ihtiyacim-var/  bakarsan gündüz farı projemi bitirmiş olduğumu  göreceksin ;)
Evet abi senden bahsediyordum :D kusura bakma takip ettiğim halde nasıl kaçırmışım ya :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 166000
  • Model Yılı: '01
« Yanıtla #47 : Ekim 16, 2010, 10:22:27 »
Osman abi kaput açılınca otomatik yanması için bişeyler çiziyim dediğim resimler için dedi herhalde onu :) cümle biraz karışık oldu :D :D
Akıllı motoru yakıtı koklar,
Güçlü enerjinin sırrını saklar,
Güvenin yanına huzuru ekler,
Liderlik badesi içer TOYOTAM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 136 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ekim 16, 2010, 10:29:42 »
abi resimleri yaşar paylaşmadı ki ben paylaştım :D neyse o sorun değil tabi senin istediğin biraz da şıklık olsun bende ki sadece icraat olduğu için memnunum ama geceleri çok fena bi aydınlatması var baya net ve güzel yani ondan hiç şikayetim yok. araç delme konusunda bir şey diyemeyeceğim benim zaten o bölge de vidalık bi delik vardı ona monte ettik.

mıknatıs konusu da mantıklı ancak baya bi güçlü mıknatıs olması lazım osman abi sert çukurlarda ya da engebellerde ışık yer değiştirmesin ya da mıknatıstan kopmasın ona da dikkat etmek gerekir...

Asıl olay bu ışığın felaket işe yaraması mükemmel bişe artık geri kalan zevkler size kalmış ;)

Oğuz kusura bakma biraz karışıklık olmuş özür dilerim. Evet ben motor bölümünü komple göstersin istiyorum. Mıknatıs konusunda senin çekincelerin benimde aklıma geldi. Ona dikkat edeceğim sağol.
Evet abi senden bahsediyordum :D kusura bakma takip ettiğim halde nasıl kaçırmışım ya :)

:)  Olmasın bi daha ;)

Osman abi kaput açılınca otomatik yanması için bişeyler çiziyim dediğim resimler için dedi herhalde onu :) cümle biraz karışık oldu :D :D

Evet Yaşar, karışıklık onun için oldu galiba. Ayrıca haklısın o kadar uğraş oraya aydınlatmayı tak, sonrada manuel olarak ışığı  yak olacak şey mi :)  Tabiiki bir buton yardımıyla otomatik olacak.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ekim 16, 2010, 11:25:19 »
Elin havya tutuyorsa hemen başla. Yoksa bir elektronikçiye yaptırabilirsin. Malzemelerin maliyeti 5 lirayı geçmez.
havyayı zaman zaman kullanıyorum ama devre yapacak kadar elektronik bilgim yok en iyisi tanıdık birisinden yardım almak...yani balık tutmasını öğreneceğim..:) teşekkürler.
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ekim 16, 2010, 12:38:43 »
Önemli değil osman abi ne özürü estağfurullah... Sen yine de bi baştan aşağı kontrol et osman abi motor bölümünü belki de rahatlıkla takılabilecek uygun bir yerler vardır. Dediğin gibi mıknatıs az kurcaladı kafamı...