aslında bunu motor kaputu açılınca otomatik yanacak şekilde ayarlayabiliriz değil mi?
Osman abi kapudun menteşesine açılınca deyecek şekilde mekanizma yapılabilir istersen bişeyler çizip koyabilirim
Osman abi gündüz far projen vardı? ben sıkıldığım zaman RC arabalarımla vakit geçiriyorum

Osman abi kapudun menteşesine açılınca deyecek şekilde mekanizma yapılabilir istersen bişeyler çizip koyabilirim
ayarlanır. bazı alarm markaların kaputa konan butonları oluyor. kapı kilitli iken kaputu acınca da alarm çalmaya başlıyor.
Osman abi gündüz far projen vardı?
Sanırsam benden bahsediyorsun Mustafa.
http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/gunduz-fari-hakkinda-fikirlerinize-ihtiyacim-var/ bakarsan gündüz farı projemi bitirmiş olduğumu göreceksin
Yaşar, resimler için teşekkür ederim. Ama benim düşüncem direk kaputun altına bağlanacak ve motor kısmını komple aydınlatacak. Ampülde 50 wattlık spot ampül olacak. O falan hazır dediğim gibi sadece kaputa ekstra delik delmeden nasıl montaj yaparım onun düşüncesindeyim. Ama şu aralar aklımı mıknatısla yapılabilirlik düşüncesi sardı uğraşacağım bir ara.
abi resimleri yaşar paylaşmadı ki ben paylaştım

neyse o sorun değil tabi senin istediğin biraz da şıklık olsun bende ki sadece icraat olduğu için memnunum ama geceleri çok fena bi aydınlatması var baya net ve güzel yani ondan hiç şikayetim yok. araç delme konusunda bir şey diyemeyeceğim benim zaten o bölge de vidalık bi delik vardı ona monte ettik.
mıknatıs konusu da mantıklı ancak baya bi güçlü mıknatıs olması lazım osman abi sert çukurlarda ya da engebellerde ışık yer değiştirmesin ya da mıknatıstan kopmasın ona da dikkat etmek gerekir...
Asıl olay bu ışığın felaket işe yaraması mükemmel bişe artık geri kalan zevkler size kalmış
Osman abi kaput açılınca otomatik yanması için bişeyler çiziyim dediğim resimler için dedi herhalde onu

cümle biraz karışık oldu
Elin havya tutuyorsa hemen başla. Yoksa bir elektronikçiye yaptırabilirsin. Malzemelerin maliyeti 5 lirayı geçmez.
havyayı zaman zaman kullanıyorum ama devre yapacak kadar elektronik bilgim yok en iyisi tanıdık birisinden yardım almak...yani balık tutmasını öğreneceğim..

teşekkürler.
Önemli değil osman abi ne özürü estağfurullah... Sen yine de bi baştan aşağı kontrol et osman abi motor bölümünü belki de rahatlıkla takılabilecek uygun bir yerler vardır. Dediğin gibi mıknatıs az kurcaladı kafamı...