0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman abi kapudun menteşesine açılınca deyecek şekilde mekanizma yapılabilir istersen bişeyler çizip koyabilirim
Osman abi gündüz far projen vardı?
Sanırsam benden bahsediyorsun Mustafa. http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/gunduz-fari-hakkinda-fikirlerinize-ihtiyacim-var/ bakarsan gündüz farı projemi bitirmiş olduğumu göreceksin
abi resimleri yaşar paylaşmadı ki ben paylaştım neyse o sorun değil tabi senin istediğin biraz da şıklık olsun bende ki sadece icraat olduğu için memnunum ama geceleri çok fena bi aydınlatması var baya net ve güzel yani ondan hiç şikayetim yok. araç delme konusunda bir şey diyemeyeceğim benim zaten o bölge de vidalık bi delik vardı ona monte ettik.mıknatıs konusu da mantıklı ancak baya bi güçlü mıknatıs olması lazım osman abi sert çukurlarda ya da engebellerde ışık yer değiştirmesin ya da mıknatıstan kopmasın ona da dikkat etmek gerekir...Asıl olay bu ışığın felaket işe yaraması mükemmel bişe artık geri kalan zevkler size kalmış
Evet abi senden bahsediyordum kusura bakma takip ettiğim halde nasıl kaçırmışım ya
Osman abi kaput açılınca otomatik yanması için bişeyler çiziyim dediğim resimler için dedi herhalde onu cümle biraz karışık oldu
Elin havya tutuyorsa hemen başla. Yoksa bir elektronikçiye yaptırabilirsin. Malzemelerin maliyeti 5 lirayı geçmez.