0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gerilmeyelim unutalım gitsin
unuttum gitti
Arkdaşlar haddime değil ama konu benim açımdan kırıcı olmaya başladı.Nihayetinde kurallar vardır ve kurallar herkes için aynıdır.Bu, konu paylaşımında olduğu gibi dil konusunda ve hatta beşeri ilişkilerde de aynıdır.Bence çokta uzatmaya gerek yok.Güzel bir gün yaşadık ve bırakalım orada kalsın.Ben o günü Betül ün bana bir yandan mali abi deyip diğer yandan resmen kağıtları üçer beşer kakaladığı,sercan ın Nagi ve Murat la birleşip Hakan a kumpas kurmaları ve aynı nargileyi paylaştığımız kardeşlik ortamı ile hatırlamak istiyorum...
Şimdi nerdesin Oziiii
Abla bahane desene şey pardon auris bahane Düzce diye bi yer var tam ortada kalıyor
türkçe kullanımı dilbilgisi kadar üslup da çok önemlidir Hakan Bey bence bunu da gözardı etmeyelim.
bir daha ''adamları hasta etmeyiz'' ok ...suratkitabına devam
Betül hanım sanırım benim üslubuma bozulmuş..... Beni tanıdığınızda yanlış düşündüğünüzü anlayacağınıza eminim.... tamamen espriydi önyargılı davranmayın bana.....
Bunun garantisini verebilirim.Zaten yakında istanbula bekleriz diyeceğim ama, ben kocelideyim. )))))))))) Hatta herkesi kocaeliye beklerim.
tam üstüne bastınız havalar biraz düzelsin izmite geleceğim..... İzmitten bir arkadaşım üşenmedi beni ziyarete geldi buralara benimde gitmem lazım.... (yani beni ziyarete gelebiliyor insanlar manasında taş kafanıza düştü mü bilmem)
Beklerim efendim. Havaların düzelmesini beklemeyin gelin hep birlikte kartepede mangal yapalım
eski toplantılar anıp ah vah hey gidi günler denilip anılacağına aynı ortamı yakalamanın peşinde koşmalı bence kişiler...