0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Arkadaşlar ,Bowling yarışması yapmaya varmısınız ? Yer ve tarihi beraber belirleyelim.
bende askerdeyken oynamıştım, amaç yandaki kanalları denk getirip topu karşıdaki boşluğa sokmaktı dimi? öyleyse bende gelirim anadolu yakasında olursa güzel olur.yalnız buluşmada labutlar havada uçuşmasın malum 2 gündür gerginiz
niye fenevlimisin
1-2 kere oynadım ama alayına değil kralına gider Ben varım [/quotbende 2-3 defa oynadım çok beğendim
Ya ben Bowling oynarız sanmıştım, iş yarışmaya döndü. Ne bu hız? Bowling; şu labutları kırıyorsun o değil miydi? Bana uyar, hatta çok da güzel olur, uygun yer ve tarihi belirleyelim.
borling bu işte
nasılda kıskandılar yaa hahahaha ankara ekibi go kart sizde bowling hahaha neslihan bence daha eğlenceli bir aktivite ayarlayın
aaa ne münasebet biz ve kıskançlık ha ha ha go kart ile bowling arasında dağlar kadar fark var ikisiniz zevki başkadır biz her aktivitede eğleniyoruz ki sen çok takma kafana üzülme yani istanbul ekibi her yerde kendisine eğlence bulur ki biz yani istanbul ekibi kosko bostancı gösteri merkezi luna parkını açan insanlarız heyt beeee ))))))))
ilk el güzel oynarım fakat diğe ele bitane bile düşüremem
hiç sorun değil ya amaç eğlenmek