0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
katılanların listesi açıkcası ben hiç takılmıyorum o geldi bu gelmedi diye kimseyi eleştirmek istemiyorum 1-Mehmet ALi abi&süpriz bi Auurisle katıldı kullandım ve çok keyifliydi 2-Hakan Öztürk3-Betül Yalım&Torpido soğutucu olmayan Yarisiyle katıldı4- Nagihan Uyanık&küçük Dev i ile katıldı5-Murat Can Akman6-Sercan Karabulutçok keyifliydi ve güzeldi bu arada yukarıda bi kaç arkadaş yazmış mekan daha sakin olsaydı falan katılmak istedikten sonra her yer olur gereksiz yazmaya gerek yok
Katılan arakdaşları tebrik ederim.Çok güzel bir gündü.Havanın inılmaz soğukluğu bile etkilemedi sıcak sohbet ve sıcak ortamı.Pis yediliyi pek anlamasamda eğleceli idi.Tabu superdi bazıları bizim punaları eksik yazdı ama neyse yinede kazandık.Keşke katılım daha çok olsaydı da bowling nasıl OYNANMAz gösterseydim ))))
Kamil Ko?'tan saat 07:30 ?stanbul otob?s?nden,1 nolu koltu?u alm?? olmama ra?men,saat 10:37'de uyand?m Ciddi ciddi s?yl?yorum,?stanbul bulu?malar?na gelmek istiyorum ama her ne hikmetse bir sorun oluyor ve gelemiyorum.Vard?r bunda bir hayir
o caaaanım esprilerden sonra bile bana yorum yok mu ? kuru kuru yazmışsın adımı
sercan senin o strike ını görmüş olsaydı bowling fatihi derdi senin için =)
pis yedilini en anlamayan senle bendik Mali abi ama en adabında oynayan da ikimizdik, ne hile ne fesat hiçbişey yoktu bizde...ama o 6 tane kağıdı sana itelemek istemezdim kusura bakma gelecem deyip de gelen arkadaşlara çok teşekkürler..eski toplantılar anıp ah vah hey gidi günler denilip anılacağına aynı ortamı yakalamanın peşinde koşmalı bence kişiler...artı Sercan'a katılıyorum, nerede toplanıldığı önemli değil, önemli olan buna rağmen toplanabilmektir..
Ülen bu nasıl iş siz eğleniyorsunuz biz alkışlıyoruz ((((
çok iyi fotolarbu arada nagi bırak şu teli artık