0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ama bi foto var kiii bi foto varki sercan o foto işte ah o foto =)))
Torpido soğutucusunun intikamı olan foto mu ? ))))))))))))
ee şimdi o kadar fotoğraf ve yorum gittimi ne alaka abi
Ben daha buluşmada bunu belirtmiştim. Fotoğraf paylaşacaksanız, uygun bölüme başlık açın diye. Bu güne kadar da zaten hep bu şekilde yapılıyordu.
şimdi herkesde bi kaç foto olduğu için böyle başlandı ve yürüdü ben bekledim fotoları alıyım diye ama sen o arada silmişin ayrıca hepsini bi konuda toplayacak yetkide sende abi bende değil ki şimdi daha iyi anladım neden buluşmalarda sorun çıktığını
Bu yüzden mi yukarıdaki yönetim uyarısına rağmen, o mesajın ardından fotoğraf paylaşmaya devam ettin? Fotoğraf paylaşımı konusu çok karmaşık değil. Şimdiye kadar onlarca kez de yapıldı. Buluşma fotoğrafları bölümünde uygun başlıklı bir konu açılır ve herkes kendi elindeki fotoğrafları orada paylaşır.
uyarı nerdeymiş paylaşıldıktan sonra uyarı veya silinme olmuş ayrıca dediğim gibi öyle bi yetki bizde yok sende var madem öyle sen toplayabiliyordun resimleri bi başlık altında haksızmıyım bende var 2 3 foto betül hanımda var 2 3 foto mehmet abide var 2 3 foto ee organize olup birbirmize gönderemediysek burda bi yanlış göremiyorum hem çookda bi vaktini almazdı
bence daha fazla uzatmaya gerek yok..lüzumsuz gerginlikten başka bir neticeye ulaşılmayacak çünkü...sadece fotoları yüklemek için biraz süre verilebilirdi ve uyarı biçimi biraz daha ''olması gereken'' şekilde olabilirdi..netice dğeişmeyecek yinede..o yüzden dilerseniz bu başlığı bile kitleyebilirsiniz artık..
Buluşmada diyordunda ağabey bu ne saygısızlık falan diye kimse gelmiyor geleceğim diyenler ortada yok falan oylama yapıldı 2defa ve bana uygun olmayan 2 seçenek seçildi ama ben yinede ordaydım saatinde saygımdan dolayı sen şimdi kalkıpda bana diyemezsin kötü niyet ararım diye insanın zikri neyse fikride odur diyorum bende Bende 3. kez yazıyorum konuyu ben açacaktım zaten ama resimler yüklendikten sonra iyi akşamlar