0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben çok sıkıldım pazar günü evde olmak çok kötü yaaaa:(
ben evde değildim ama canım çok sıkkın benim de (((
sıkılınca bana telefon et, emin ol gülmekten kırılırsın, çok gırgır adamım yaa
Gırgır alırım daha iyi hemde daha ucuza gelir
Dışarıda çıkmak istemiyorum çıksamda bende kendimi iyi hissetmeyeceğim biliyorum ne yapmak lazım ?
bu durumlardan kurtulmak için taktiklerim vardı ama onları uygulayacak bile vaktim yok benim şu an.. netin sınırsızsa güzel bir film açıp izlemek, elinde okumadığın bir roman varsa onu okumak(sıkıcı olduğunu hissedersen anında bırakmak esastır, aksi takdirde daha da sıkılabilirsin) veya uğraşmak zorunda olduğun ve zevk aldığın işler varsa onlarla uğraşmak... lakin bunları yapacak bile vaktim yok benim ilgilenmem gereken 3 farklı iş var sürekli olarak.. umarım muvaffak olurum
canım hiç birşey yapmak istemiyor yaptığım teksey tct nin içinde dolanmak
oda alternatif tabi ki .. ama en mantıksızı kemal amcayı aramak olacağı aşikar )
offf poffff afra tafra bugün benimde canım hiçbirşey yapmak istemedi. bir ara rc aracımla uğraştım ama yok. uyumak istedim uyuyamadım. aslında böyle anlarda en iyisi spor yapmak galiba ama ona da üşendim neyse yarın işbaşı sıkılacak zaman bulamam nasıl olsa. ister istemez iş kolik olduk yahu.
Yav abi ben bileydim senin drift lastiğin olmadığını getirirdim valla O lastiklerle evde oyalanamazsın tabi hız yaparsın deli gibi