0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hımm.. Allah yardımcınız olsun ... benim de başım da o beladan var da stres basıyo yavaş yavaş
teşekkürler sizinde inşallah.. yavaş yavaş mı berbat durumdayım ben alan dan giricem bide üff diyorum sizin hangi bölüm dü
ahaa işten geldiim
Bende öğlen bir seminere gittim, sonra bir arkadaşın nişanına davetli idim, kaçmak için bahane arıyordum ama bulamadım. Harbi ne sıkıcı şeyler öyle ya, offff... Valla bundan sonra kendi düğünüm olsa gitmem.
Valla aslında çok sıkıldım ama. şu aralar öyle bir lüksüm yok.2 sene boyunca takmadıgım okulu,bu sene bitirme kararı aldım. her gün 2 tane sınava giriyorum,Arada cidden devrelerım yanıyor unutkanlık,iştahsızlık,uykusuzluk had safhada 4 gunde 6 kılo vermısım şaka gibi 23'ünde şu sınavlarım bitsede kurtulsam dıyeceğim ama daha finaller var.Bütünlemeler var bunun 2. dönemi var yine seçilcek 12 tane ders vari bitirme ödevi var, staj var. ben burda pc basında takılıyorum off 4 saattır calıstıgım sınava bıraz daha çalısayım bari sonra 22 sınde gireceğim 2 sınavın notlarını çıkarayım.
Saat 13'e kadar evdeydim.Toyota Toyan'a gittim.Müşteri moduna girip Adil ile bildigim arabalara tekrar baktım.Sonra Oğuz ve babası geldi.Toyan'in depolama alanına gidip Oğuz'un ve Alperin annesinin arabalarına baktık.Kaza yapmış Toyota'larin (ilginçtir hepsi Corolla'ydi ) sağlamlıklarını inceledik... Gunü böylece bitirdim sayılır... Herkes P.Tesi bende Pazar sendromu yasarım.Calisiyorken bile.Kızılcahamam'dayken bile.Millipark'a gider biraz yürüyüş,biraz temiz hava üstüne bir mangal en yavasindan.Böylece gün bitmiş oluyor
Benim için gün fark etmiyor hergün stresli geçiyor sadece pazartesi gününe yüklenmeyelim
gel benim yerime çalış o zaman nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiihalaaa dizlerim ağrıyooooo
sabah 10 dan akşam 6 ya kadar ders dinledim resmen bi ara uyuyodum ben üniverstede bu kadar oturaklı bi öğrenci değildim ben nerden bulaştım bu işe gör neslihancım benim halimi gör neyseki 6 dan sonra kurtardım günü kalan kısmı gayet dolu geçti
işletme
sercan almayayım ben ya:) bana göre değil ayakta çalışmak ama bizde inan oturmaktan sıkıldık )))))))))))
sen şimdi dostmusun düşmanmısın anlamadım yaww ne bu nispeettler...