0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pazar günü 2 sınava çalışmak?hiç bişi yapmadan sıkılmayı tercih ederim
Ben çok sıkıldım pazar günü evde olmak çok kötü yaaaa:(
Ooo drift moduna geçmişssin tamam abi Bantladıysan tamam zaten bi kaç kat sararsan al sana drift lastiği Abi valla zaten alarmı ertelemekten 7.40ta çıkabildik evden Bende battı fishing yan going diyerek sekaparkta kahaltı yapmadan gidilmez dedim İş yerini aradım elemana ancak 11de gelirim derkenn Elemanda delirdi hiç gelme dedi
Düşünmen yeter abi daha çok gidip geliriz nasip oldukça Fazla çalışmadı ya 15 saat 11de geldim sabah Ne getircem yaa geldiğime dua etsin it
ben olsam mekanı yakardım yada patronu rehin alır ACD yi getirin bana derdim
sallasan müdüre çarpıyor elini
Valla aslında çok sıkıldım ama. şu aralar öyle bir lüksüm yok.2 sene boyunca takmadıgım okulu,bu sene bitirme kararı aldım. her gün 2 tane sınava giriyorum,Arada cidden devrelerım yanıyor unutkanlık,iştahsızlık,uykusuzluk had safhada 4 gunde 6 kılo vermısım şaka gibi 23'ünde şu sınavlarım bitsede kurtulsam dıyeceğim ama daha finaller var.Bütünlemeler var bunun 2. dönemi var yine seçilcek 12 tane ders vari bitirme ödevi var, staj var. ben burda pc basında takılıyorum off 4 saattır calıstıgım sınava bıraz daha çalısayım bari sonra 22 sınde gireceğim 2 sınavın notlarını çıkarayım.
A.C.D sende yanaş limana bakim
Kanku sorma yaaa açık denizlerde kaldık bayadır yanaşamadık limana
sabah 10 dan akşam 6 ya kadar ders dinledim resmen bi ara uyuyodum ben üniverstede bu kadar oturaklı bi öğrenci değildim ben nerden bulaştım bu işe gör neslihancım benim halimi gör neyseki 6 dan sonra kurtardım günü kalan kısmı gayet dolu geçti
kpss kursuna gidiyorum demeyin şimdi düşer bayılırım
kolanya getireyim ben zaman
zahmet olacak size bölümünüz ne ?
işletme