0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bizimkini kuş pisledi bile, hatta pisliği silerken de bir güzel hare yapmışım hava soğuk olduğu için
Hayirli olsun o zaman Alper Betül hanim Corolla'yi alırken 206'ya 12 bin lira verdiler.Ertesi gün 13.500'e sattım.Satmak için zaman olsa kisinin kendi satması daha uygun olur.Bu arada faturanızda ki tutar ile aracı aldığınız tutar aynimi?Baktınız mı hic?
'uote author=Betül Yalım (17487) link=topic=38835.msg525612#msg525612 date=1323027321]derindere...ama ortaköy bayii tavsiye ederim size..cevabınız için teşekkür ederim Betül Hanım,galiba derindere sizin aracı 31.950'den sahibinden.com'da satışa sunmuş.
ben 8 ay önce sıfır olarak 30.900 e almıştım oysaki..
Betül Hanım foto bekliyoruz.
Betül abla, Derindereye gitmişsin. Bozuldu mu yoksa yaris
Ben de yeni Yarisimi dün teslim adım. Sürüşü çok zevkli ve rahat, tek rahatsızlığım içeri güneş vurduğunda touch ekranın gözükmemesi...
güle güle kullanın ihsan bey,görüşlerinizi alalım
şook şok şokk betül hanımın yeni yarisine ne oldu? az sonra...
enteresan..bende olmuyor böyle birşey...gayet net görünüyor..belki ışık ayarı vardır bir sordurun.. (diyecem yine Sercan bana saracak )
aaa yook canımm nerden çıkartıyorsunuz allah aşkına şimdi ben sizin aracınız mükemmel ayarında 2012 model cici mi cici bakımdan da yeni çıkmış sıkıntısı da yok parlayan bi yıldız o bunları dememize gerek varmı ki zaten öyle sizinle birlikte artık bi tur atma şansını yakalamışımdır umarım