0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında problem yok bu corollaların genetik özelliği tıpkı geri vitese zor geçmesi gibi....[/quote]+999... servistende bana aynı şey söylendi...
Bizimki yenilikten yapıyordu sanırsam yada eskisine göre yollar daha kısa olduğundan bana öyle geldi.[/quote]Geri vites konusuna katılıyorum.Ben de 2001 vvti 1.4 kullanıyorum.Geri vitese ilk başlarda alışamadım.Sanırım genetik bir kusur.2'den 3'e geçişe gelince,herhangi bir sorun yok gibi görünüyor.
195/55r15 yada 185/65r14 ideal bana göre o araçta.[/quote]levent zaten 1.6 2001 Corolla'larda 185/65/r14 lastik var.Ama 195 eninde ki bi lastikle yol tutuş çok fazla değişmiyo taktım...
Benim arabada da 1 den ikiye attığım zaman silkeleme yapıyor ve zor toparlıyor[/quote]bendede aynı problem var genelde motor soğukken yapıyor bide debriyajda ayağmızı yavaş çekmek gerekiyo ozaman bir problem olmuyo
Arkadaşlar geri vitese takmada zorlanıyorsanız bir servisçinin tavsiyesi ön ce 1. vitese sonra hemen ardından geriye takıyorum kaymak gibi geçiyor .[/quote]98 corollada da aynı sorun var,geri vitese zor geçmesi.Önce1,sonra geriye takma işini kavrayamadım usta
98 corollada da aynı sorun var,geri vitese zor geçmesi.Önce1,sonra geriye takma işini kavrayamadım usta [/quote]bülent kardesıme aynen katılıyorum ılk once 1. vitese ardından geriye takınca cok rahat geciyor vites yani marsa bastıktan sonra araba calısır durumdayken sadece debriyaja bas 1e tak sonra 1den cıkar debriyajdan ayagını cek bıdaha bas gerieye tak cok rahat gecıyo 2. vitesten 3. vitese gecerken capraz bıcımde gecmıyo sanırım z cizerek mi ne geciyo galıba o yuzden yapıyo olabılır dıye dusundum ama alısılıyo bı problem yasamıyorum ben mesela baska arabalarda toyotaya alıstıgım ıcın 2den 3e gecerken zorlanıyorum