0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...2) Önde giden araç arkadaki araca sol sinyal yakarsa bunun anlamı beni sollayabilirsin anlamına gelir
Ya o öndeki araç şerit değiştirecek veya sola dönecekse ne olacak?
3.maddeye ve Fatih Gölgeli'ye katılıyorum. Ayrıca hızla giderken aniden hız düşürmek gerekirse de arkada ki aracı uyarmak için flaşörleri yakıyorum, alışkanlık işte
Bizim burda Dolmuşçular yapıyo onu, dörtlüyü yakıp zıng diye duruveriyolar bir anda
Sarı ışık yanma süresi mevkiye göre değişebiliyor bildiğim kadarı ile ama çoğu yerde ideal ayarda değil gibi.
Arkadaşlar İyi günler...Hepimiz trafikte haşır neşiriz. Kimimiz trafikte çeşitli şekillerde birbirimizle iletişim halinde oluruz. Bu işaretler aslında birer anlama sahiptir. Ben bildiklerimi yazacağım. Siz de bildiklerinizi aktarınız...2) Önde giden araç arkadaki araca sol sinyal yakarsa bunun anlamı beni sollayabilirsin anlamına gelir.
bu yazılanlar tamamen palavra sürücülerin uydurduğu saçmalıklardır . heleki 2. madde Uğur abininde dediği gibi kesinlikle kaza riski arzediyor saçmalık.
Bence gereksiz sert çıkmışsın abi... Uğur abinin dediği gibi olsa ayrı mevzu ancak Muhammet abinin dediği gibi sadece 1 kez yanıp sönen sinyal geç anlamına geliyor... He sen şu bağlamda bakıyosun sanırım bunlar tabiki birer kural değil kesin geçer şeyler değil ancak insanlar arasında gayette kemikleşmiş yerleşmiş hareketler....