0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tek şeritli yolda karşıdan gelen araç ters yola girdiğini görüp geri geri çıkıyorsa ve akşamsa onun geri geri çıkmasını kolaylaştırmak için farları kapamak gerekiyormuş, bunu da tecrübe edinerek öğrendim =)
Ve eğer birileri üzerinize doğru kırarak aracını kullanıyorsa anlayın ki ters yöne girmişsiniz.. Bu da benim tecrubem
insanlar derken sadece Türkler değil mi kardeş?
bunu genelde ağır ilerleyen kamyon yada ağır vasıtaların yaptığına birçok kez şahit oldum... özellikle yokuş çıkarken..
Kazakistanda biri size yol verirse dörtlüyü yakarsanız teşekkürler anlamına gelir.
Trafik ışıklarından kırmızı ve yeşil ışığın yanma sürelerinin trafiğin yoğunluk durumuna göre ayarlandığını, sarı ışığın ise sadece 3 saniye yandığını biliyor muydunuz?...
sayılanlara şahit oldum ve yaşadım ama şunu net olarka iyi bilyorumki dünyada korna ile anlaşan tek milletiz:))kornaya bastığında küfürmü ediyor teşekkürmü ediyor yolmuistiyor ikazmı ediyor nedemek istenildiğini anlarız:)
ya da diğer bütün hepsi ters yöne girmiştir
Daaaattt daaattt dattttt"Senin gelmişini geçmişini........"
bu yazılanlar tamamen palavra sürücülerin uydurduğu saçmalıklardır . heleki 2. madde Uğur abininde dediği gibi kesinlikle kaza riski arzediyor saçmalık.
Ya aklıma takıldı öndeki aracın lastığine taş sıkışmış ise onu nasıl uyarıyorduk
benden cok yaşayacaksın bende nasıl tarif etsem die düşünüyodum.....onu genelde komyoncu tabirini bilenler bilir ama...
Size aracın birisi yol verdi. Siz de ona teşekkür etmek için 4 lüyü kısa süreliğine yakar söndürürsünüz. Bu böyledir. Korna çalmak iyi bir davranış değildir.
gece vakti arkadan ısrarla uzunları yakmış gelen vatandaşa ise,, geçmesine izin verilir ve arkadan itinayla uzunlar yakılır ve güzelce yaklaşılarak uyarılır ve yaptığının yanlış olduğu anlatılır bizim orda
Teker Arasına Taş Sıkışmış Tarifi Kullanılacak malzemeler: 1 adet işaret parmağı1 adet orta parmak1 adet başparmak Yapılışı: