0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hmmm, sonuçları takip edip izlemek gerekir. Renault aşırı beslemede tecrübeli bir firmadır ve çok yukarılarda güçler almıyor şu andaki Turbo Benzinli Megane daki motoru ile. VW ve Ford farklı bir yol seçmiş gibi. Güzel paylaşım olmuş.
bu motor tam Fiesta'lık olmuş, ama focusta çok da güzel olacağını sanmam...
Bu araba nasıl yokuş cikacak? 2 kişilik bir araç olacak zannedersem ayrıca 1 lt motora 123hp çok şaşırtıcı bir güç, kullanicilar wankel motor gibi 100binde bir motor getirmek zorunda kalmaz umarım.
Aslına bakarsanız bu konu yaklaşık 1.5 saat daha erken açılmış edit: birleştirdim
Turbo ile 1.6'dan 180HP alıyorlar, çok da şaşırtıcı değil.Araç yaklaşık benim vectra ağırlığında, vectra 136hp, 185Nm tork, bu da 123hp, 190Nm tork. Oldukça iyi yokuş çıkacağını söyleyebilirim
Sefa bey kasa olarak focus kasasından bahsedıyo haberde ama.... bahsettıgınız motor da performans amaçlı yapılan motor mazda da var galıba bide kıbrıs ta çok var die duymustum..Görmedım görsem açmazdım bahsedılen aracın çok yaktıgı konusunda forumda konuşmuştuk.. kasa ağır motor küçük durumuınsıgnıa-1,6vectro-1,6 cruze-1,6muhabbetleri gibi bişey olur buyuk bı ıhtımalle...
Evet Mazda rx-8 1.3 231hp. 100bin km civarında Japonya'dan yeni motor sipariş ediyorsunuz. Türkiye'de de var